«Φωτιές» ανάβει δημοσίευμα το οποίο «φωτογραφίζει» στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

«Φωτιές» ανάβει δημοσίευμα το οποίο «φωτογραφίζει» στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ

01.05.2016 01:13

«Φωτιές» ανάβει δημοσίευμα το οποίο «φωτογραφίζει» τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που προσέγγισαν τον πρώην υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου για να «καρφώσει» τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Σύμφωνα με τα όσα περιγράφει ο κ. Παπακωνσταντίνου στο βιβλίο του με τίτλο «Game Over», κατά τη διάρκεια της Προανακριτικής Επιτροπής για τη λίστα Λαγκάρντ είχε δυο συναντήσεις: Μια με τον δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη και άλλη μια με «ορισμένα υψηλά ιστάμενα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ».

Οπως υποστηρίζει ο Γ. Παπακωνσταντίνου «στη συνάντηση μου ζήτησαν ευθέως να τους δώσω στοιχεία που θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν κατά του Βενιζέλου».

Σε δημοσίευμά του το Βήμα περιγράφει, χωρίς να κατονομάζει, τα πρόσωπα αυτά:

«Θυμάστε που ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γ. Παπακωνσταντίνου ανέφερε στο βιβλίο του Game Over ότι τον προσέγγισαν δύο στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και του ζήτησαν να «δώσει» τον Ευ. Βενιζέλο;

Ρώτησα, έψαξα και έμαθα και μπορώ να σας μεταφέρω με ασφάλεια ότι τα πρόσωπα που προσέγγισαν τον κ. Παπακωνσταντίνου την επίμαχη περίοδο ήταν δύο σημερινοί διακεκριμένοι υπουργοί. Ο ένας κινείται στη ζώνη του Μεγάρου Μαξίμου και ο άλλος εκινείτο παλαιότερα στα ενδότερα του Αλ. Τσίπρα»

ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ usay.gr ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK!

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017