Φλαμπουράρης για tweets Τσίπρα: Κατέβηκαν γιατί... - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Φλαμπουράρης για tweets Τσίπρα: Κατέβηκαν γιατί…

01.12.2015 11:54
Τη δική του ερμηνεία για την απόσυρση των tweets από τον αγγλόφωνο λογαριασμό του Αλέξη Τσίπρα έδωσε ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης.
Μιλώντας στην ΕΡΤ o κ. Φλαμπουράρης είπε ότι τα περί “αριστερής παρένθεσης” πηγάζουν από ένα “πολιτικοοικονομικό και μιντιακό κατεστημένο που παραφράζει την πραγματικότητα” και έφερε ως παράδειγμα ότι “προβάλλουν τα tweets του πρωθυπουργού, αντί να επισημάνουν το γεγονός ότι σωστά ο πρωθυπουργός πρόβαλλε το θέμα των τουρκικών παραβιάσεων”.
Ερωτηθείς για την απόσυρση αυτών των tweets, είπε ότι “κατέβηκαν γιατί είχαν εκπληρώσει τον ρόλο τους, ο κόσμος έμαθε τι γίνεται στην Μεσόγειο, που εμείς την θέλουμε μια θάλασσα ειρήνης, και πόση δουλειά απαιτείται γι’ αυτό”.
Μιλώντας πάντα γι’ αυτό το κατεστημένο είπε ότι θα δεχθούν πως “η αριστερά θα μείνει” και τόνισε ότι η κυβέρνηση θα “πάει την αντιπαράθεση ως το τέλος”, εξηγώντας ότι ο νόμος για τα ΜΜΕ θα ψηφιστεί, όποιος θέλει να πάρει άδεια θα την πάρει επί ίσοις όροις με τους άλλους επιχειρηματίες και θα πληρώσει.

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017