«Φαρμάκι» Μουρατίδη: Οι βίζιτες έχουν πάρει εκπομπές, κάνουν τις μανούλες - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

«Φαρμάκι» Μουρατίδη: Οι βίζιτες έχουν πάρει εκπομπές, κάνουν τις μανούλες

04.09.2015 01:32

Αίθουσα Σύνταξης

Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Φημίζεται για τις ατάκες του και τον τρόπο του που είναι ιδιαίτερος. Χωρίς φόβο, πάντα με πάθος, μιλάει και αυτή τη φορά, χωρίς να υπολογίζει τη συνέχεια, τα σχόλια και τις απαντήσεις. Ο Νίκος Μουρατίδης κρίνει και καυτηριάζει , αναφερόμενος και στις συνεργασίες του παρελθόντος με αληθινούς σταρ.

Διαβάστε απόσπασμα από τη συνέντευξη που έδωσε στο Λοιπόν, μιλώντας ανοιχτά:

Περιμένατε τέτοια πορεία στη ζωή σας, τέτοια καριέρα;

«Όχι. Η αλήθεια είναι ότι τα έχω μπερδέψει λίγο. Όσο ήμουν πιτσιρικάς και δούλευα, κακόμαθα, με την έννοια ότι δούλευα με χαρισματικούς ανθρώπους. Όλο αυτό που έζησα μετά μου έκανε πολύ φθηνό. ¨Εχοντας δουλέψει με τη Μελίνα Μερκούρη, την Ειρήνη Παπά, με μεγαθήρια της ελληνικής μουσικής, μετά αισθανόμουν ότι όσο πήγαινα έπεφτα. Αργότερα ανακάλυψα ότι έχει πέσει γενικά το γούστο, κάνουμε πολλές εκπτώσεις».

– Δώστε μου ένα παράδειγμα.

«Έκανα δημόσιες σχέσεις σε γραφείο Τύπου στη Μαρινέλλα, έστελνα ένα δελτίο Τύπου και δεν μου το έβαζε καμία εφημερίδα. «Έλα μωρέ, την μπουζουξού», μου λέγανε. Τώρα κατεβάζουν τα βρακιά τους στην πρώτη ημιεπώνυμη, άφωνη. Έλεγα σε ένα περιοδικό: «Θα μου κάνετε εξώφυλλο την Ειρήνη Παπά;» Μου απαντούσαν: «Γιατί, τι κάνει;» Τώρα κάνουν εξώφυλλο, επειδή μία άλλαξε το χρώμα των μαλλιών της».

– Ποιος φταίει για όλο αυτό;

«Οι δημοσιογράφοι, οι εκδότες, οι καναλάρχες και η πτώση της αισθητικής και της μόρφωσης. Σε όλα τα Μέσα έχουν καταληφθεί οι θέσεις από αμόρφωτους, ημιατάλαντους και χιλιάδες άλλα κοσμητικά επίθετα, που… ας μην τα πω τώρα και δημιουργήσω πάλι… Όλες οι βί@@τες έχουν πάρει εκπομπές και κάνουν τώρα τις μανούλες, οι οποίες στο παρελθόν ήταν εξώλης και προώλης, για να μην χρησιμοποιήσω άλλη έκφραση. Αυτές διαμορφώνουν την αισθητική του σύγχρονου ανθρώπου».

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017