Υπάρχει κενό στους μπλε του Μουρίνιο – H Tσέλσι «βλέπει» Μανωλά για τον Γενάρη

«Ο Κώστας Μανωλάς έχει την ποιότητα να οδηγήσει τη Ρόμα στο πρώτο πρωτάθλημα μετά τη σεζόν 2000/01. Είναι ο ηγέτης της άμυνας της και σίγουρα φαντάζει ιδανική λύση για συλλόγους με πρόβλημα στα μετόπισθεν, όπως η Τσέλσι» ήταν το σχόλιο του FourFourTwo, το οποίο αποθεώνει τον Κώστα Μανωλά για την πορεία του. Το αφιέρωμα στέκεται στις αγωνιστικές του αρετές, στο παρελθόν, το μέλλον, την Τσέλσι, αλλά και στα λεγόμενα του Τραϊανού Δέλλα.

Ο Κώστας Μανωλάς έχει αποδείξει πως μπορεί να ευδοκιμήσει σε πολύ δύσκολες καταστάσεις. Ξεκίνησε την καριέρα του στον Θρασύβουλο, πήγε στην ΑΕΚ στα 18 του χρόνια σκοράροντας το πρώτο του επαγγελματικό γκολ κόντρα στον Ολυμπιακό, ενώ έπαιζε με σπασμένο ζυγωματικό. ο Μανωλάς σφυρηλάτησε μια εξαιρετική συνεργασία με τον Δέλλα στην καρδιά της άμυνας της ΑΕΚ «Είναι τιμή μου να παίζω με ένα τόσο μεγάλο παίκτη. Βασικά είναι σαν δάσκαλος και με βοηθάει κοιτάζω πάντα προς τα πάνω».

Ο Μανωλάς διδάχθηκε πολλά από τον Δέλλα και έδειξε τα προσόντα του τη διετία στον Ολυμπιακό, όπου κατέκτησε δυο πρωταθλήματα, ενώ έκανε και το μεγάλο ταξίδι στη Βραζιλία με την Εθνική του ομάδα.

Αναπόφευκτα, ήταν ένα από τα πρώτα ερωτήματα στα αποκαλυπτήρια της νέας Ρόμα, χωρίς τον Μεχντί Μπενάτια. Ατάραχος στην πρώτη ερώτηση που δέχθηκε απάντησε: «Είναι το παρελθόν, είμαι το παρόν»! Οι εμφανίσεις του εξαιρετικές, και ο Μαροκινός σα να μην έλειψε από το Οlimpico!

Διαβάστε περισσότερα στο: www.gazetta.gr