Τώρα με δική της πολιτική εκπομπή και η Ραχήλ Μακρή! - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Τώρα με δική της πολιτική εκπομπή και η Ραχήλ Μακρή!

10.12.2015 14:28

Αν και δεν εξελέγη βουλευτής στις πρόσφατες εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου, ωστόσο η Ραχήλ Μακρή απέκτησε τη δική της πολιτική εκπομπή στα ερτζιανά και μάλιστα στο ραδιόφωνο της EΡΤopen.

Η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, που στις εκλογές του Σεπτεμβρίου δεν εξελέγη με τη Λαϊκή Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη, θα σχολιάζει την πολιτική επικαιρότητα και θα απαντάει στα ερωτήματα των ακροατών. Αυτό τουλάχιστον έκανε γνωστό η ίδια στο λογαριασμό της στο Twitter.

«Κάθε Τετάρτη από τις 23.00-24.00 από το στούντιο της ΕΡΤopen η Ραχήλ Μακρή αναλύει την πολιτική επικαιρότητα απαντώντας στα δικά σας ερωτήματα μέσω του διαδικτυακού ραδιοφώνου της ertopen.com και του προσωπικού της λογαριασμού στο Twitter», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Σημειωτέον, ότι η Ραχήλ Μακρή επέστρεψε στη θέση της στο Δημόσιο, και συγκεκριμένα στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, όπου έργαζόταν προτού την κερδίσει η πολιτική.

Η πρώην βουλευτής ήταν στέλεχος της Οικονομικής Διεύθυνσης της Γενικής Γραμματείας Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής στο υπουργείο Περιβάλλοντος.

Στο παρελθόν είχε επίσης δηλώσει ότι πρόθεσή της όταν αποσυρθεί από το πολιτικό προσκήνιο, πέραν της επιστροφής της στο δημόσιο, να ασχοληθεί και με τις καταδύσεις.

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017