Τρόμος στην Εκάλη: Ληστές εισέβαλαν σε σπίτι πασίγνωστου επιχειρηματία - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Τρόμος στην Εκάλη: Ληστές εισέβαλαν σε σπίτι πασίγνωστου επιχειρηματία

07.04.2016 02:47
Τέσσερα άγνωστα άτομα, που κρατούσαν όπλα και φορούσαν κουκούλες, εισέβαλαν, χθες τα ξημερώματα, σε μονοκατοικία επιχειρηματία, στην Εκάλη, προκειμένου να τον ληστέψουν.

Τρόμος στην Εκάλη: Ληστές εισέβαλαν σε σπίτι πασίγνωστου επιχειρηματία

Οι δράστες, αφού ξύπνησαν αρχικά τον επιχειρηματία και τη σύζυγό του και στη συνέχεια τα δύο ενήλικα παιδιά του, ζήτησαν, με την απειλή όπλων, να τους πουν που έχουν κρυμμένα χρήματα και χρυσαφικά. Ο επιχειρηματίας τους υπέδειξε το μέρος όπου είχε χρήματα και κοσμήματα και οι άγνωστοι δράστες, αφού τα πήραν έφυγαν, χωρίς να πειράξουν την οικογένεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι ληστές ζήτησαν από το γνωστό επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στο χώρο των τροφίμων, να τους δείξει που υπάρχουν χρήματα και κοσμήματα, ενώ παράλληλα ζητούσαν επιτακτικά να τους πει που έχει κρυμμένο κάποιο χρηματοκιβώτιο.

Μπροστά στις απειλές, τόσο για την ζωή τη δική του και της συζύγου του και κυρίως για την ζωή των παιδιών του, ο επιχειρηματίας, αναγκάστηκε να υποδείξει στους τρεις ληστές που έχει το χρηματοκιβώτιο, στο οποίο υπήρχαν κοσμήματα μεγάλης αξίας, αλλά και χρηματικό ποσό.

Οι κακοποιοί άρπαξαν τα χρήματα και τα κοσμήματα και εξαφανίστηκαν αφήνοντας δεμένους τα μέλη της οικογένειας στο σαλόνι τις μονοκατοικίας. Λίγη ώρα μετά λύθηκαν και ειδοποίησαν την Αστυνομία, η οποία πραγματοποίησε αναζητήσεις στην γύρω περιοχή, που όμως απέβησαν άκαρπες.

Η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017