Τριγυρνάει σε ταβέρνες της Ραφήνας κάνοντας πλάκα με τους δικούς του…

ΕΧΕΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΣΕΣ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΕΝΙΑ
ΦΑΕ ΤΑ ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΞΑΝΑ ΜΕ ΤΗ ΝΔ
Τεράστια η ευθύνη του Κώστα Καραμανλή για τα όσα διαδραματίστηκαν με το μεθοδευμένο σχέδιο του Μεϊμαράκη να μην πάει η διαδικασία στους πολίτες.

 

Και είναι τεράστια η ευθύνη του γιατί δεν άφησε από τώρα να περάσει η ΝΔ στη νεότερη γενιά. Δεν έχει σημασία ποιος από τους Τζιτζικώστα, Άδωνι ή Κυριάκο θα προτιμούσε. Σημασία έχει ότι θα άφηνε το κόμμα της ΝΔ να περάσει στην επόμενη γενιά.

 

Αντί αυτού, ο Καραμανλής αρχικά στήριξε τον 64χρονο Μεϊμαράκη. Με την λογική ότι είναι αναλώσιμος και μόνιμος… πελάτης του Τσίπρα, ο Καραμανλής με το βλέμμα στον μικρό Κωστάκη του Αχιλλέα, προτιμούσε έναν αναλώσιμο και ας ξαναχάσει από τον Τσίπρα, παρά κάποιον πρόεδρο από τη νέα γενιά που θα του χαλούσε τα σχέδια για τον ξάδερφο από τις Σέρρες.

 

Δυστυχώς αλλά ο Καραμανλής αποδείχθηκε αδύναμος κρίκος σε αυτή την εκλογή. Προτίμησε να διασυρθεί με αυτή τη διαδικασία και να του κολλήσουν την στάμπα ότι στηρίζει όλο τον κομματικό υπόκοσμο του Μεϊμαράκη, παρά να πάρει πρωτοβουλίες και να αφήσει τη ΝΔ να περάσει στη νέα γενιά.

 

Τώρα ο Καραμανλής που έχει καει πολιτικά από την παρέμβασή του υπέρ του “ΝΑΙ” στο δημοψήφισμα έχει τελειώσει και εσωκομματικά. Τριγυρνάει σε ταβέρνες της Ραφήνας κάνοντας πλάκα με τους δικούς του. Αυτό ακριβώς που έκανε και σήμερα. Μόνο που το έργο δεν το έχει δει καλά. Θα το δει την επόμενη φορά που οι κάλπες θα στηθούν στην κοινωνία…
Fimotro