Το Playstation μας πηγαίνει στην εποχή της εικονικής πραγματικότητας - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Το Playstation μας πηγαίνει στην εποχή της εικονικής πραγματικότητας

16.03.2016 22:04

Όσο η τεχνολογία αναπτύσσεται τόσο οι εταιρείες θα εξελίσσουν τις κονσόλες διασκέδασης μετατρέποντας την ζωή των φανατικών των παιχνιδιών σε πρωτόγνωρες εμπειρίες. Έτσι και η Sony που  άδραξε την ευκαιρία που της δόθηκε στην GDC 2016 για να αποκαλύψει την ημερομηνία κυκλοφορίας και την τιμή του PlayStation VR, το δικό της headset εικονικής πραγματικότητας που γνωρίσαμε ως Project Morpheus πριν από δύο χρόνια.

Το PlayStation VR θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο σε τιμή €399, αλλά στο πακέτο δεν συμπεριλαμβάνεται η PlayStation Camera. Η τελευταία είναι απαραίτητη για να λειτουργήσει το PlayStation VR, καθώς εντοπίζει τα LEDs της συσκευής για να αναγνωρίζει τη θέση του χρήστη, όπως και αυτήν των τηλεχειριστηρίων PlayStation Move και DualShock 4. Επομένως, αν δεν έχετε στην κατοχή σας την PlayStation Camera θα πρέπει να υπολογίζετε επιπλέον €60 στο συνολικό κόστος.

Η Sony σημείωσε ότι περισσότεροι από 230 developers εργάζονται επάνω στη δημιουργία υλικού εικονικής πραγματικότητας για το PlayStation VR και στην πρεμιέρα θα είναι διαθέσιμοι περισσότεροι από 50 τίτλοι. Ανάμεσα τους και το Star Wars: Battlefront ως αποκλειστικό από τις EA και LucasArts.

Sony PlayStation VR

Οθόνη 5.7” OLED Full HD (1920 x 1080)
9 LEDs
360º tracking sensors
100% γωνία θέασης
Συμβατότητα με DualShock 4 και PS Move

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017