Το τατουάζ που κάνει οθόνη το χέρι μας | Mikrometoxos.gr

Το τατουάζ που κάνει οθόνη το χέρι μας

24.02.2016 21:05

Εικόνες από το μέλλον γίνονται πραγματικότητα καθώς το πρώτο “τατουάζ” που θα αλλάζει σχέδιο, σχήμα και  χρώμα σε κλάσματα δευτερολέπτου μέσω του κινητού σας, είναι γεγονός. Το ηλεκτρονικό τατουάζ θα είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό σχέδιο που θα κοσμεί το χέρι σας, αλλά θα έχει πολλές περισσότερες δυνατότητες.

Η διαδικασία θα είναι ίδια με αυτή που ακολουθείται στα κανονικά τατουάζ με μόνη διαφορά ότι αντί για μελάνι θα «χτυπάτε» μικροκάψουλες ηλεκτρονικού μελανιού κάτω από την επιδερμίδα, δημιουργώντας μια  «γκρι οθόνη» 4-6 ιντσών στην περιοχή του αντιβραχίου. Έτσι ουσιαστικά θα δημιουργηθεί μία οθόνη στο δέρμα σας που θα εμφανίζει διάφορες πληροφορίες.

Εν συνεχεία, οι κάψουλες θα συνδέονται μέσω bluetooth με το κινητό σας, το οποίο θα μπορεί να συγχρονίζει πολλές πληροφορίες από το κινητό σας, όπως την ώρα, την ημερομηνία, τις ληφθέντες κλήσεις, τον αριθμό των email, ακόμη και το τραγούδι και το όνομα του καλλιτέχνη στο iTunes.

Το πρώτο ηλεκτρινικό τατουάζ, το οποίο είναι βασισμένο στην υποδερμική E ink τεχνολογία και θα κάνει όλα τα παραπάνω, θα γίνει σύντομα διαθέσιμο προς πώληση.

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017