Το πλήθος των γεγονότων αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά το τζίρο του ΟΠΑΠ - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Το πλήθος των γεγονότων αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά το τζίρο του ΟΠΑΠ

10.06.2016 10:58

ΟΠΑΠ: Τo Ευρωπαικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου ξεκινάει σήμερα στην Γαλλία. Μαζί με την διεξαγωγή της Ολιμπιαδας στην Βραζιλία τον Αύγουστο, του Copa America και του Προουλυμπιακού Τουρνουά Μπάσκετ αποτελούν τα βασικά αθλητικά γεγονότα του φετινού Καλοκαιριού.

Το πλήθος των γεγονότων αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά το τζίρο του ΟΠΑΠ ενώ η περυσινή πολύ αδύναμη εικόνα λόγω των Capital Controls θα δώσει μεγάλη αύξηση στα νούμερα του τρίτου τριμήνου.

Για τον ΟΠΑΠ η φετινή χρονιά μπορεί να ξεκίνησε με σημαντικές επιβαρύνσεις έναντι της περυσινής (αύξηση του φόρου στα μικτά κέρδη κατά 500 μονάδες βάσης, αύξηση του εταιρικού φόρου κατά 300 μονάδες βάσης) όμως η χρονιά μπορεί να μαζευτεί αρκετά με την εποχικότητα των αθλητικών γεγονότων αλλά και των αλλαγών που σχεδιάζει η διοίκηση στο να κάνει το στοίχημα πιο ελκυστικό.

Θετικά αναμένεται να επηρεάσουν τα συνεχόμενα Jackpot στο Joker στο δεύτερο τρίμηνο ενώ η εταιρία επιδιώκει να αυξήσει την συνεισφορά του διαδικτυακού στοιχήματος το οποίο αφορά έσοδο της τάξης του 2,5% στο σύνολο των εσόδων από το συγκεκριμένο παιχνίδι. Ο νέος διευθύνων σύμβουλος, Damian Cope, πάντως έρχεται (1/7) από ότι φαίνεται για να αυξήσει την πίτα των διαδικτυακών εσόδων.

Μ.Χ.

*Τα όσα αναγράφονται στη στήλη είναι προιόν δημοσιογραφικής έρευνας και δεν αποτελούν προτροπή αγοράς, πώλησης ή διακράτησης μετοχών

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017