Το πιο όμορφο και επικίνδυνο μπαρ στον κόσμο

Όλοι μας αναζητούμε την καλύτερη απόδραση που θα συνδυαζεί ευχαρίστηση με αδρεναλίνη και να έχουμε την ψευδαίσθηση του κινδύνου. Ή όσο έχει ο καθένας όρια στην αναζήτηση του φόβου… καθώς ένα μοναδικό μπαρ θέτει νέους όρους στα όρια.

Το Copper Canyon Coctail Bar είναι πράγματι το πιο τρομακτικό και επικίνδυνου μαγαζί στο κόσμο. Ένα μπαρ- εστιατόριο που έχει δυο δρόμους που καταλήγουν σε δυο εισόδους. Ο εύκολος δρόμος έιναι από την πόρτα όπου θα φτάσετε έπειτα από την ορειβασία που θα κάνετε στο βουν΄ό. Ο δύσκολο δρόμος απλώψς περιλαμβάνει το να κάνετε την είσοδο σας ακόμα πιο συναρπαστική και να μπείτε αφού έχετε ανέβει με σχοινιά.

Δημιούργημα του αρχιτέκτονα Tall Arquitecto, έχει χτιστεί στην άκρη ενός «άγριου» γκρεμού στο Μεξικο με το πάτωμά του μπαρ να είναι από τζάμι και η θέα από κάτω πραγματικά σου κόβει την ανάσα. Την ίδια στιγμή στον πρώτο όροφο ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει το κοκτέιλ του και την γκουρμέ κουζίνα του Copper Canyon στον πρώτο όροφο, ενώ στον δεύτερο μπορεί να απολαύσει την ανατριχιαστική θέα και να ρίξει μία βουτιά στην πισίνα.

coppercopper5copper4copper3copper2copper1