Το κοτέτσι των 100.000 δολαρίων - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Το κοτέτσι των 100.000 δολαρίων

21.03.2016 20:15

“Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες”, λέει ο θυμόσοφος λαός, εκτός ίσως από την Neiman Marcus που δημιούργησε ένα κοτέτσι που στοιχίζει 100.000 δολάρια ή αλλιώς για τους Ευρωπαίους 88.000 ευρώ! Ένα κοτέτσι.

Ένα κοτέτσι βέβαια που δεν έχει καμία σχέση με τα υπόλοιπα καθώς διαθέτει  πολυτελή δωμάτια στα οποία οι κότες θα μπορούν να φωλιάζουν, υπάρχει ο εντυπωσιακός πολυέλαιος που κυριαρχεί στο κέντρο του κοτετσιού και μία υπερπλήρης βιβλιοθήκη με βιβλία για το μεγάλωμα των κοτόπουλων και την κηπουρική.

«Υπάρχει μία αυξανόμενη τάση για τις αυλές με κοτόπουλα και φυσικά δεν χρειάζεται να έχεις ούτε φάρμα στην αυλή σου ούτε να γνωρίζεις πως να είναι να έχεις μία για να εκτιμήσεις αυτό το δώρο», λέει η Svetlana Simon που μαζί με τον σύζυγό της εμπνεύστηκε και δημιούργησε το χλιδάτο κοτέτσι.

Στην τιμή περιλαμβάνονται και 3 έως 10 κοτόπουλα που επιλέγονται με βάση την περιοχή που ζει ο αγοραστής, ενώ οι εμπνευστές τη ιδέας προσφέρουν μία συμβουλευτική συνάντηση, αλλά και δύο ακόμα ραντεβού προκειμένου να ελέγξουν και να βοηθήσουν στη σωστή ανάπτυξη των κοτόπουλων.

kotetsikotetsi2kotetsi3kotetsi4

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017