Το καλύτερο φάρμακο είναι για τον Ιβάν ο Ολυμπιακός | Mikrometoxos.gr

Το καλύτερο φάρμακο είναι για τον Ιβάν ο Ολυμπιακός

14.05.2016 01:47

Το καλύτερο φάρμακο είναι για τον Σαββίδη ο Ολυμπιακός

ΕΤΣΙ πάει. Κερδίζει ο ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα των πλέι οφ κι ο Ιβάν τον νταλκά του με τον Ολυμπιακό: «Στην αρχή κάθε σεζόν νομίζω ότι μπορούμε να δίνουμε το πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό κι εμείς να συνεχίζουμε».

TOY KΩΣTA KAIΣΑΡH

-http://www.sentragoal.gr/

Να το δώσουνε δηλαδή το πρωτάθλημα του Ολυμπιακού ποιοι; Κι από πού κι ως πού; Μόνο κάτι που είναι δικό σου μπορείς να δώσεις. Αν είναι έτσι, να δώσει ο Σαββίδης στον Μαρινάκη τον Λευκό Πύργο. Ο Αλαφούζος την Ακρόπολη κι ο Μελισσανίδης το καλύτερο κεμπαπτζίδικο της Νέας Φιλαδέλφειας.

Τι νόημα δηλαδή έχει αυτό το συνεχές μπούρου μπούρου: «Να μην κατέβει η ΑΕΚ να παίξει στον τελικό. Να βάλουνε σ’ ένα αυτοκίνητο το Κύπελλο και να το δώσουν στον Ολυμπιακό». Και τι τον νοιάζει τον Σαββίδη για το Κύπελλο; Κι αν δεν ήτανε εφέτος ο Ολυμπιακός, θα ήτανε κάποιος άλλος.

Οπως πέρυσι, που είχε μείνει έξω. Οταν σε όμιλο με ΠΑΣ Γιάννινα, Κέρκυρα και Καλαμαριά έχει καταφέρει να τερματίσει 4ος και να μείνει έξω από τους «16».

Σε τρία ματς, ξαναλέμε, με ΠΑΣ Γιάννινα, Κέρκυρα και Καλαμαριά έκανε μία ήττα, δυο ισοπαλίες, έβαλε όλο κι όλο ένα γκολ κι έμεινε έξω. Μια φορά που κατάφερε να φτάσει στον τελικό, εισέπραξε ντόρτια από τον φίλο του τον Αλαφούζο.

Το καλύτερο φάρμακο είναι για τον Ιβάν Σαββίδη ο Ολυμπιακός. Με τον Ολυμπιακό ξεχνιούνται όλα και περνάνε όλα. Με την κουβέντα να πηγαίνει συνέχεια στον Ολυμπιακό, ποιος ασχολείται με το -40;

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017