Το δείπνο του εκδότη με τους υπουργούς | Mikrometoxos.gr

Το δείπνο του εκδότη με τους υπουργούς

17.01.2016 00:24
Όλα ξεκίνησαν από την πρωτοβουλία του οικοδεσπότη,γνωστού παράγοντα των ΜΜΕ, – εν όψει των εορτών, να καλέσει σε δείπνο στην οικία του κάποια επιφανή πρόσωπα της πόλης.
Μπορεί λοιπόν τα αυτοκίνητα που άρχισαν να παρκάρουν μετά τις 9 το βράδυ έξω από το μεγαλοπρεπώς ανακαινισμένο νεοκλασικό που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας να μην ήταν θηριώδη τζιπ και κραυγαλέες λιμουζίνες, οι ιδιοκτήτες τους όμως ήταν όλοι– αυτό που λέμε, ένας κι ένας!
Δηλαδή, τρεις με τέσσερις υπουργοί, ένας εκδότης και κάποιοι συγγενείς τους. Είναι από τις περιπτώσεις που η τροχαία θα κλείσει και λίγο κομμάτι του δρόμου…
Ο εκδότης της παρέας ήταν ο Φώτης Μπόμπολας, ενώ οι υπουργοί ήταν ο σκληρός πυρήνας της κυβέρνησης, με πρόσβαση στοΜαξίμου και καθημερινή συνεργασία με τον πρωθυπουργό.
Το δείπνο κράτησε αρκετές ώρες και η βραδιά κύλησε ευχάριστα με ιστορίες από τα παλιά, αλλά και από τα πρόσφατα, κυρίως από τα ταξίδια των υπουργών και τη γνωριμία τους με ευρωπαίους ηγέτες…
Είναι προφανές ότι την επομένη κιόλας η είδηση για το δείπνο θα έκανε το γύρο της πόλης… Και φυσικά το ενδιαφέρον όλων θα εστιαζόταν στους συνδαιτυμόνες… Δεδομένου ότι η σύνθεση της παρέας, άφηνε περιθώρια για να καλπάσει η φαντασία.
Κάπως έτσι λοιπόν, άρχισε να ακούγεται από στόμα σε στόμα ότι ο «Μπόμπολας τα βρήκε με τον Τσίπρα». Βεβαίως, άλλο τα γεγονότα (του ρεπορτάζ) και άλλο η εξαγωγή συμπερασμάτων.
enimerosi24.gr

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017