Το απίστευτο μοντέλο της BMW που την τρέχει στον επόμενο αιώνα - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Το απίστευτο μοντέλο της BMW που την τρέχει στον επόμενο αιώνα

09.03.2016 21:15

Η BMW γιορτάζει τα 100ά γενέθλιά της με ένα νέο πρωτότυπο αυτοκίνητο: τη BMW Vision Next 100.

To φουτουριστικό αυτόνομο πρωτότυπο Vision Next 100 της BMW φανερώνει τις ιδέες της γερμανικής μάρκας για την αυτόνομη οδήγηση που θα κυριαρχεί στην αυτοκίνηση σε λίγα χρόνια.

«Το σχέδιο προβλέπει ένα υψηλής εξατομίκευσης αυτοκίνητο που μπορεί να προσαρμοστεί στις μεταβαλλόμενες ανάγκες των οδηγών» αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση της BMW κατά την παρουσίαση του νέου πρωτότυπου σε γκαλά στη Γερμανία όπου η εταιρία γιόρτασε τα 100 της χρόνια. Η αλληλεπίδραση οδηγού – αυτοκινήτου ρυθμίζεται μέσω αυτού που η BMW αποκαλεί Alive Geometry και επιτρέπει την εναλλαγή του ελέγχου είτε από τον οδηγό είτε από το αυτοκίνητο.

Το εσωτερικό του αλλάζει ανάλογα με τον τρόπο του ταξιδιού. Με την αυτόνομη οδήγηση το τιμόνι και η κεντρική κονσόλα μαζεύονται προς τα μέσα. Τα καθίσματα μπορούν να περιστρέφονται κι έτσι τόσο ο οδηγός όσο και ο συνοδηγός να γυρίζουν και να συνομιλούν τετ α τετ με τους πίσω επιβάτες.

Το Vision Next 100 αντιπροσωπεύει ένα όχι και τόσο μακρινό μέλλον όπου η πλειοψηφία των αυτοκινήτων θα είναι εντελώς αυτόνομη.

http://gtspirit.com/wp-content/uploads/2016/03/BMW-Vision-Next-100-5.jpg

http://www.designboom.com/wp-content/uploads/2016/03/BMW-vision-next-100-concept-designboom-06-818x661.jpg

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017