Το αναμμένο καντήλι κόστισε τη ζωή στην 37χρονη και το παιδί της - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Το αναμμένο καντήλι κόστισε τη ζωή στην 37χρονη και το παιδί της

02.05.2016 00:09

Λίγα τετραγωνικά αρκούσαν για να στεγάσουν μία μάνα και ένα παιδί. Η 37χρονη ζούσε στο υπόγειο του πατρικού της, γιατί ήθελε το δικό της χώρο για να μεγαλώσει το σπλάχνο της.

Στο ισόγειο της μονοκατοικίας έμεναν οι γονείς και τα άλλα τρία αδέρφια της.

Η άτυχη γυναίκα βίωσε το σκληρό πρόσωπο της μοίρας, όταν ο άνθρωπος που επέλεξε να κάνει οικογένεια μαζί του, την εγκατέλειψε, ενώ εκείνη, πριν από τέσσερα χρόνια, έφερνε στη ζωή τον καρπό του έρωτά τους.

Πάλεψε με νύχια και δόντια για να αναθρέψει το παιδί αυτό κάτω από αντίξοοες συνθήκες. Το ψυχρό υπόγειο έμοιαζε να έχει τόσα χρώματα αγάπης, που ήταν ικανά να σβήνουν την υγρασία των τοίχων και να ομορφαίνουν με τις ζωγραφιές της μικρής.

Οι δυο τους είχαν την αγάπη και την στήριξη από την υπόλοιπη οικογένεια που, παρά τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε, βοηθούσε όσο και όπως μπορούσε.

Το βράδυ της Ανάστασης έλαβε το Άγιο φως, άναψε το καντηλάκι της και ζήτησε δύναμη από το Θεό να σταματήσει ο προσωπικός της Γολγοθάς…

Εξαντλημενη κοιμήθηκε, ελπίζοντας στο ξημέρωμα της Κυριακής του Πάσχα, χωρίς το πλούσιο πασχαλινό τραπέζι, αλλά με το μονάκριβό της παιδί στην αγκαλιά και την οικογένειά της πάντα στο πλευρό της.

Το ξημέρωμα το σπίτι τυλίχτηκε στις καίγοντας μάνα και παιδί. Ανυπεράσπιστα πλάσματα, που ξεψύχησαν και βύθισαν στο πένθος την οικογένειά τους…

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017