Τι... Brexit τώρα και τρίχες κατσαρές... Κοροιδεύουν τον κόσμο! - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Τι… Brexit τώρα και τρίχες κατσαρές… Κοροιδεύουν τον κόσμο!

10.06.2016 16:44

Ανησυχούν λέει για το Brexit οι αγορές γιατί οι δημοσκοπήσεις δίνουν κοντά το έξω από το μέσα. Τι λέτε, βρε πάτε καλά; Μη θυμηθούμε τις δημοσκοπήσεις στην Ελλάδα που έδειχναν ότι έκλεινε λέει η ψαλίδα και βγήκε ο ΣΥΡΙΖΑ με τα τσαρούχια.

Για θυμηθείτε τι έδιναν τότε τα πρακτορεία στοιχημάτων. Για θυμηθείτε το δημοψήφισμα. Και εδώ κοντά ήταν το ΝΑΙ με το ΟΧΙ και σάρωσε το ΟΧΙ.
Όμως οι book makers είχαν διαβάσει από πριν και αυτοί μάγκες δεν χάνουν.
Το στοίχημα λοιπόν τότε στο internet έδινε ελάχιστη απόδοση στο ΟΧΙ και τεράστια στο ΝΑΙ, όπως έδινε και σίγουρη τη νίκη του Αλέξη. Όχι σαν τους δημοσκόπους που μας έλεγαν αρκούδια. Λοιπόν αν βλέπετε Brexit ιδού. Σίγουρα λεφτά αν το πιστεύετε. Οι παίκτες όμως που κάτι ξέρουν βλέπουν μόνο 27% πιθανότητα εξόδου. Διαλέξτε, αλλά κοιτάξτε μήπως ανησυχείτε τσάμπα.
Με τιμή
XOYLIGKAN
Ο Χούλιγκαν
_______________________________________

Τεράστιες οι διαφορές στις …προσφορές προς τους παίκτες που ποντάρουν ή θα ποντάρουν στο αποτέλεσμα του βρετανικού δημοψηφίσματος. Μόνον “σάικο” δεν είναι οι …betατζήδες για να κινδυνεύσουν να υποστούν τέτοια πανωλεθρία σε περίπτωση Brexit…

Για του λόγου το αληθές σας παραθέτουμε και σχετική αναλυτική λίστα…

Οι πιθανότητες για το Brexit – Αυτοί συνήθως σπάνια χάνουν

*Τα όσα αναγράφονται στη στήλη είναι προιόν δημοσιογραφικής έρευνας και δεν αποτελούν προτροπή αγοράς, πώλησης ή διακράτησης μετοχών

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017