Τα... «συμπαθή τα νεκρά παιδιά» του Τσίπρα!!!!! «πάγωσαν» τη Βουλή (Video) - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Τα… «συμπαθή τα νεκρά παιδιά» του Τσίπρα!!!!! «πάγωσαν» τη Βουλή (Video)

30.10.2015 16:24

Τα «συμπαθή τα νεκρά παιδιά» του Τσίπρα «πάγωσαν» τη Βουλή (Video)

http://lykavitos.gr/archives/235143

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμενόταν σήμερα η Ωρα του Πρωθυπουργού στη Βουλή. Ο Αλέξης Τσίπρας με το γνωστό άνετο ύφος του, ανέβηκε στο βήμα και άρχισε να απαντάει στον Γιώργο Κουμουτσάκο για το προσφυγικό.

Aναφορά που προκάλεσε αίσθηση ήταν όταν στην πρωτολογία του είπε ο πρωθυπουργός: «Είναι σε όλους μας συμπαθή τα νεκρά παιδιά και μας προκαλούν θλίψη αλλά τα άλλα προσφυγόπουλα που ζουν δεν είναι συμπαθή»! (στο βίντεο από το 4:10)

Σε άλλη αναφορά του, λίγα λεπτά αφότου είχε αρχίσει την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα, οι βουλευτές που ήταν από κάτω άρχισαν να σιγοψιθυρίζουν για κάτι που είπε: «Ακούσαμε καλά;». Οχι, ο πρωθυπουργός δεν έκανε κάποια βαρύγδουπη ανακοίνωση, αλλά ένα πολύ χοντρό λάθος. Οπως είπε «δεν κάναμε δηλώσεις που εκτίθουν τη χώρα» και άφησε όσους γνωρίζουν ελληνικά, άλαλους! (δείτε παρακάτω το βίντεο από το 13:40)

Εντύπωση προκάλεσε επίσης και το tweet την ίδια ώρα που ζητούσε να απομονωθούν οι αντιρατσιστικές φωνές! Την ώρα πάντως που ακούστηκε το εκτίθουν, κάποιοι χρήστες του Twitter αντέδρασαν έτσι:


Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017