Τα συγκλονιστικά σχέδια του παιδόφιλου Ντιτρού

Πριν από 20 χρόνια, το 1996 όλος ο κόσμος θα ένιωθε το αίμα του να “παγώνει” όταν και συνελήφθη ο παιδόφιλος δολοφόνος Μάρκ Ντιτρού. Το άρρωστο αυτό μυαλό που καταδικάστηκε το 2003 σε ισόβια κάθρειξη για την απαγωγή, κακοποίηση και φυλάκιση 6 κοριτσιών και τη δολοφονία 4 εξ αυτών, σχεδίαζε κάτι πολύ μεγαλύτερο και τρομακτικό…

Όπως αποκαλύπτει ο πρώην δικηγόρος του παιδόφιλου δολοφόνου, ο Μάρκ Ντιτρού τον είχε σοκάρει λέγοντας:«Εχεις συνειδητοποιήσει ότι κανείς δεν με ρώτησε γιατί διάλεξα αυτό το σπίτι σε αυτή την περιοχή; Η ιδέα μου ήταν να κάνω μαζικές απαγωγές παιδιών και στη συνέχεια να δημιουργήσω, στα τούνελ ενός παλιού ορυχείου, μια υπόγεια πόλη όπου το καλό, η αρμονία και η ασφάλεια θα επικρατούσαν».

Ο Ντιτρού είχε συλληφθεί το 1996, δυο ημέρες μετά την εξαφάνιση δύο εφήβων κοριτσιών, οι οποίες βρέθηκαν ζωντανές και κρυμμένες σε ένα κελάρι του σπιτιού του στη Μαρτσινέλε, που βρίσκεται κοντά στο Τσαρλερόι του νοτιοδυτικού Βελγίου. Από εκεί ξεκίνησε να ξετυλίγεται το νήμα καθώς τις επόμενες εβδομάδες, βρέθηκαν οι σοροί των δύο οκτάχρονων κοριτσιών που είχαν απαχθεί τον Ιούνιο του 1995, σε υπόγειο σπιτιού του Ντιτρού. Τα δύο κορίτσια είχαν πεθάνει από την πείνα.

Μετά αυτή τη ζοφερή ανακάλυψη, οι βελγικές αρχές βρήκαν ακόμη δυο σορούς κοριτσιών, μιας 17χρονης και μιας 19χρονης, θαμμένες σε κήπο άλλου σπιτιού του Ντιτρού.

ntitrou

(Οι δυο κοπέλες που γλίτωσαν από τα χέρια του παιδόφιλου δολοφόνου)

Η μια από τις δυο κοπέλες που είχε απαγάγει ο Ντιτρού και είχαν βρεθεί ζωντανές είχαν αποκαλύψει στη δίκη ότι ο παιδόφιλος της παρουσιάστηκε με άλλο όνομα και της είπε να πάει μαζί του γιατί θέλει να την προστατέψει από μυστήριους κακούς ανθρώπους. Είπε ακόμη ότι την κακοποίησε σεξουαλικά και ότι τη δεύτερη κοπέλα την απήγαγε για να έχει εκείνη παρέα.