Τα ονόματα του ανασχηματισμού – το Μέγαρο Μαξίμου άρχισε τις προπονήσεις | Mikrometoxos.gr

Τα ονόματα του ανασχηματισμού – το Μέγαρο Μαξίμου άρχισε τις προπονήσεις

06.06.2016 00:12
Τα ονόματα του ανασχηματισμού

Μια και ο λόγος για τον ανασχηματισμό, σας ενημερώνω ότι το Μέγαρο Μαξίμου άρχισε τις προπονήσεις και τις βολιδοσκοπήσεις για νέα άτομα. Μου λένε ότι ο κ. Τσίπρας επιθυμεί διακαώς να ρίξει κι άλλο την ηλικία των νέων  υπουργών του, αναπληρωτών υπουργών και υφυπουργών. Ετσι προσανατολίζεται στους λεγόμενους «τριαντάρηδες» ή το πολύ στους«σαραντάρηδες». Και ποιοι είναι αυτοί θα πείτε;
Ενα από τα ονόματα που ακούγονται και ήδη άρχισε για αυτόν η «προπόνηση» είναι ο Φραγκίσκος Κουτεντάκης, πρώην πρωθυπουργικός σύμβουλος από τη νέα γενιά της επιστημονικής ομάδας του κυβερνώντος κόμματος. Είχε ενεργό εμπλοκή στις διαπραγματεύσεις με τους θεσμούς.

nnn

Σχετική εικόνα
Ο δεύτερος που μαθαίνω ότι προετοιμάζεται για αναβάθμιση σε κυβερνητικός σχήμα είναι ο Χαράλαμπος (Μπάμπης) Κασίμης, γενικός γραμματέας στο υπουργείο Αγροτικής Πολιτικής και καθηγητής στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Σπουδαγμένος με μεταπτυχιακά στην Αγγλία, στενός φίλος του Πρωθυπουργού και… ακτιβιστής. Είχε ενεργό εμπλοκή στην Κίνηση Πολιτών. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα στρέφονται κυρίως στον κοινωνικό μετασχηματισμό και στην ανάπτυξη της υπαίθρου.

nnn

Τρίτη στη σειρά μια… πασοκογενής βουλευτής καθ’ ότι κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ χωρίς πασόκους δεν γίνεται (άλλωστε είναι οι μόνοι σταθεροί που έχουν απομείνει στον κ. Τσίπρα, αφού πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ με τα οποία έχουν ξεκινήσει μαζί την προσπάθεια όχι μόνον του έφυγαν αλλά και τον κατήγγειλαν για «δεξιόστροφη και μνημονιακή πολιτική»).
Σχετική εικόνα
Πρόκειται για τη βουλευτή Β’ Πειραιώς του ΣΥΡΙΖΑ Νίνα Κασιμάτη («η ωραία Νίνα» την αποκαλούν), πρώην υποψήφια με το ΠαΣοΚ. Ο πατέρας της ήταν γενικός γραμματέας Αθλητισμού επί Ανδρέα Παπανδρέου. Σήμερα είναι από τις πλέον μαχητικές στην Κοινοβουλευτική Ομάδα, με συχνές παρουσίες στα τηλεοπτικά πάνελ και στον πυρήνα των αποκαλούμενων «προεδρικών» του ΣΥΡΙΖΑ.

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017