Τα «καρφιά» της Ζωής για το γεύμα Τσίπρα – Στουρνάρα | Mikrometoxos.gr

Τα «καρφιά» της Ζωής για το γεύμα Τσίπρα – Στουρνάρα

25.11.2015 12:13

«Το φαγοπότι συνεχίζεται» γράφει η Ζωή Κωνσταντοπούλου στο Twitter σχολιάζοντας με καυστικό τρόπο την συνάντηση και το γεύμα του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα με τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Η πρώην Πρόεδρος της Βουλής δεν ξεχνάει την απαξίωση στο πρόσωπό της από τον Γιάννη Στουρνάρα, όταν εκείνη τον καλούσε στη Βουλή κι εκείνος… δήλωνε ότι κωλύονταν.

Χρησιμοποιώντας αιχμηρή γλώσσα η Ζωή Κωνσταντοπούλου «πυροβολεί» τον Γιάννη Στουρνάρα με ένα σκληρό σχόλιο στο twitter  που φυσικά τα «βόλια» παίρνουν και τον Αλέξη Τσίπρα.

«Ο υπογράψας τον άκυρο συμβιβασμό με Siemens Γ. Στουρνάρας, διοικητής ΤτΕ, τραπέζωσε σήμερα τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον αντιπρόεδρο Γιάννη Δραγασάκη. Προφανώς για να τους ευχαριστήσει που τον αφήνουν στο απυρόβλητο για τα εγκλήματα που έχει διαπράξει σε βάρος του Δημοσίου συμφέροντος.

Και, βέβαια, για να τους επαινέσει για την πιστή εφαρμογή του πιο σκληρού Μνημονίου, τις Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου και την ανακεφαλαιοποίηση», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Από τα βέλη της πρώην προέδρου της Βουλής δεν ξέφυγε και ο Αλέκος Φλαμπουράρης. «Στο επόμενο γεύμα, να προσκαλέσει και τον Αλέκο Φλαμπουράρη, να συζητήσουν πώς την ώρα που η κοινωνία αφαιμάσσεται, το φαγοπότι συνεχίζεται», πρόσθεσε σε επόμενο τιτίβισμά της.

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017