«Σφάγιασες τα ασφαλιστικά δικαιώματα, θα καταλάβεις τι θα πει φόβος»: H επιστολή στην πρόεδρο της Επιτροπής Σοφών - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

«Σφάγιασες τα ασφαλιστικά δικαιώματα, θα καταλάβεις τι θα πει φόβος»: H επιστολή στην πρόεδρο της Επιτροπής Σοφών

24.10.2015 10:01

Ευθείες απειλές προς την πρόεδρο της Επιτροπής Σοφών κ. Άννα Λιγωμένου περιείχε το σημείωμα, το οποίο βρέθηκε μέσα σε φάκελο με σφαίρα που εστάλη στα γραφεία της Επιτροπής Σοφών στους Αμπελόκηπους.

http://www.huffingtonpost.gr/2015/10/24/epistolh-

«Σφάγιασες τα ασφαλιστικά δικαιώματα του λαού. Τώρα ήρθε η ώρα να καταλάβεις τι θα πει φόβος», αναφερόταν –σύμφωνα με αξιόπιστες αστυνομικές πηγές – στο σημείωμα. Το μικρό αυτό κείμενο συνοδευόταν από σφραγίδα με ένα κόκκινο αστέρι.

Ο φάκελος εστάλη το πρωί της Παρασκευής στα γραφεία της Επιτροπής Σοφών με την αλληλογραφία της ημέρας και είχε παραλήπτη την πρόεδρο, η οποία βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας λόγω της ενασχόλησής της με το φλέγον θέμα του ασφαλιστικού. Σύμφωνα με την Αστυνομία, περιείχε μία σφαίρα 45 χιλιοστών και το σημείωμα.

Μετά το χθεσινό περιστατικό οι αρμόδιες υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. εξετάζουν το ενδεχόμενο ενίσχυσης της φύλαξης της κ. Άννας Λιγωμένου υπό το φόβο εκδήλωσης επίθεσης σε βάρος της.

Ο φάκελος εντοπίστηκε από υπάλληλο που κάλεσε αμέσως την Αστυνομία που τον μετέφερε στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για να εξεταστεί για τυχόν DNA ή δαχτυλικά αποτυπώματα.

Για το περιστατικό ενημερώθηκαν αξιωματικοί της Κρατικής Ασφάλειας και της Αντιτρομοκρατικής. Ο αποστολέας δεν έχει εντοπιστεί μέχρι στιγμής με τους αστυνομικούς να μην αποκλείουν κανέναν ενδεχόμενο για την ταυτότητά του.

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017