Συνελήφθη 53χρονη για απόπειρα απαγωγής 3χρονου σε σούπερ μάρκετ

Συνελήφθη 53χρονη για απόπειρα απαγωγής 3χρονου σε σούπερ μάρκετ

Απόπειρα απαγωγής ανηλίκου καταγγέλλει μια μητέρα στη Βάρη. Μια 53χρονη Ρομά συνελήφθη για απόπειρα αρπαγής ανηλίκου κατά συναυτουργία, ενώ αναζητείται ακόμη μια νεαρή Τσιγγάνα.

Πιο συγκεκριμένα, το πρωί του Σαββάτου, η μητέρα πήγε με τον 3χρονο γιο της σε σούπερ μάρκετ κοντά στο σπίτι τους. «Μόλις μπήκα στο σούπερ μάρκετ πριν από μένα έβγαινε μια Τσιγγάνα με ένα καρότσι άδειο από το μαγαζί και το τοποθέτησε στη θέση του. Αφησα το χέρι του παιδιού και πήγα να πάρω καλάθι, όταν διαπίστωσα ότι τον τράβηξε έξω μια Τσιγγάνα και ακούω το παιδί να κλαίει και να φωνάζει ”μαμά μαμά”. Γύρισα, εγώ μαζί με τα κορίτσι της υποδοχής και τράβηξα το παιδί πάλι μέσα και είπα στην υπεύθυνη του καταστήματος να καλέσει τώρα την Αστυνομία, όπως και έκαναν», είπε η μητέρα.

Στο περιστατικό παρενέβη η 53χρονη, η οποία επιτέθηκε φραστικά στη μητέρα του παιδιού και σε τρίτους που την υποστήριξαν, λέγοντας ότι το παιδί είναι της κόρης της. Εκμεταλλευόμενες τη φασαρία, οι δύο γυναίκες βρήκαν την ευκαιρία και έφυγαν. Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ προσέτρεξαν αμέσως στο σημείο και ύστερα από αναζητήσεις προσήγαγαν 12 άτομα, μεταξύ των οποίων και την 53χρονη που συνελήφθη. Δεν έχει βρεθεί η γυναίκα που είχε προσπαθήσει να πάρει το παιδί.

Κατάθεση έδωσε και η διευθύντρια του καταστήματος, η οποία και παρέδωσε το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του καταστήματος. Η Ρομά από την πλευρά της αρνείται τις κατηγορίες σε βαρός της, ενώ ισχυρίζεται ότι «μπέρδεψε το παιδί με το δικό της».