Συμφωνία Ιntralot με Κρατική Λοταρία Χιλής - Υπέγραψε δεκαετές συμβόλαιο - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Συμφωνία Ιntralot με Κρατική Λοταρία Χιλής – Υπέγραψε δεκαετές συμβόλαιο

22.01.2016 00:03

 

Συμβόλαιο με την Κρατική Λοταρία της Χιλής, Polla Chilena de Beneficencia, για τη διαχείριση των παιχνιδιών της, την παροχή ολοκληρωμένων πρωτοποριακών τεχνολογικών λύσεων και υπηρεσιών, καθώς και υπηρεσιών λειτουργικής υποστήριξης, υπέγραψε ο όμιλος Ιntralot.

Η Polla Chilena διοργανώνει και λειτουργεί στη Χιλή αριθμοπαιχνίδια, στιγμιαία λαχεία και αθλητικό στοίχημα. Η εταιρεία κέρδισε το δεκαετές συμβόλαιο, με δυνατότητα ανανέωσης για δύο επιπλέον έτη, κατόπιν διεθνούς διαγωνισμού.

Σύμφωνα με τους όρους του συμβολαίου, η εταιρεία θα εγκαταστήσει το Κεντρικό Σύστημα παιχνιδιών LOTOS™ O/S, 2.700 τερματικά Photon, τα οποία ενσωματώνουν την τεχνολογία της Ιntralot ‘Icon Digital Imaging’, καθώς και 800 πολυλειτουργικά τερματικά Genion στα σημεία πώλησης της Polla Chilena σε όλη τη χώρα.

Η εταιρεία θα υποστηρίξει την Polla Chilena στις προσπάθειές της να βελτιώσει την εμπειρία των παικτών, επανασχεδιάζοντας την ιστοσελίδα τυχερών παιχνιδιών της Polla Chilena αξιοποιώντας την πλατφόρμα διαχείρισης και διανομής περιεχομένου της Ιntralot ‘iGaming Console (iGC)’ και προσφέροντας στους Χιλιανούς την καινοτόμο εφαρμογή για τυχερά παιχνίδια και αθλητικό στοίχημα ‘Mobile Lottery’.

Η πλατφόρμα iGC ενσωματώνεται πλήρως στη δυναμική πλατφόρμα διαχείρισης πελατών ‘Interactive Gaming Platform (iGP)’, η οποία, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει εργαλεία μάρκετινγκ μέσω διαδραστικών καναλιών.

Επιπλέον, η εταιρεία θα παρέχει την ‘Horizon’, την πλατφόρμα διαχείρισης περιεχομένου στις οθόνες των πρακτορείων της Polla Chilena. Όσον αφορά στο στοίχημα προκαθορισμένης απόδοσης, η εταιρία θα βελτιώσει το παιχνίδι ‘Xperto FOB’ μέσω της στοιχηματικής πλατφόρμας iFlex και θα παρέχει υπηρεσίες trading και διαχείρισης αθλητικού στοιχήματος. Ακόμα, η εταιρία θα εμπλουτίσει το χαρτοφυλάκιο των διαδικτυακών στιγμιαίων λαχείων της Polla Chilena με το σύστημα ‘Remote Gaming System (RGS)’, δίνοντας έμφαση στον πιο μοντέρνο και ελκυστικό για τους παίκτες σχεδιασμό τους, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Ο Edmundo Dupre Echeverría, διευθύνων σύμβουλος της Polla Chilena de Beneficencia, δήλωσε: “Είμαστε ευτυχείς που η εταιρεία επιστρέφει στη Χιλή, ιδιαίτερα μετά την επικράτησή της σε ένα απαιτητικό και πολύ ανταγωνιστικό διαγωνισμό. Θα ήθελα να εκφράσω τα συγχαρητήριά μου στην εταιρεία για την πρόταση που κατέθεσε».

Ο Αντώνιος Κεραστάρης, διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου, δήλωσε: “Η Polla Chilena de Beneficencia είναι ένας από τους πρώτους πελάτες μας και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που θα ξεκινήσουμε και πάλι τη συνεργασία μαζί τους. Οραματιζόμαστε να μεταμορφώσουμε μαζί την αγορά τυχερών παιχνιδιών της Χιλής, με την κορυφαία τεχνολογία και τις πρωτοποριακές υπηρεσίες της εταιρίας, καθώς και την αποδεδειγμένη εμπειρία της ομάδας μας στη διαχείριση λοταριών παγκοσμίως. Θα εργαστούμε μαζί με την Polla Chilena προκειμένου να προσφέρουμε στους Χιλιανούς συναρπαστικές εμπειρίες παιχνιδιού και μεγάλα κέρδη, προωθώντας τις αρχές του υπεύθυνου παιχνιδιού και διασφαλίζοντας τα υψηλότερα επίπεδα ακεραιότητας».

Β ΒΑΣΙΚΟ

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017