Στ. Θεοδωράκης: Βολές κατά της κυβέρνησης για τους χειρισμούς της στο προσφυγικό και την οικονομία - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Στ. Θεοδωράκης: Βολές κατά της κυβέρνησης για τους χειρισμούς της στο προσφυγικό και την οικονομία

09.04.2016 12:35

Επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο Στ. Θεοδωράκης τόσο για τους χειρισμούς της στο προσφυγικό, όσο και στην οικονομία , μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του Mega.
Ο επικεφαλής του Ποταμιού εκτίμησε πως η κυβέρνηση έχει ήδη συμφωνήσει σε σκληρά μέτρα με τους δανειστές και περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να τα ανακοινώσει στον ελληνικό λαό.

Αναφερόμενες στις επαφές του με αξιωματούχους της ΕΕ στις Βρυξέλλες, σύμφωνα με το megatv.com, είπε πως η κυβέρνηση μετά τη διαρροή της συνομιλίας Τόμσεν – Βελκουλέσκου έχει δημιουργήσει κλίμα καχυποψίας και πρόσθεσε ότι αναφορικά με το χρέος το ΔΝΤ αποτελεί “σύμμαχο” της χώρας, καθώς ζητά την ελάφρυνσή του σε αντίθεση με τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε που το αρνείται πεισματικά.
Αναφερόμενος στους χειρισμούς στο προσφυγικό τόνισε ότι “τα πράγματα πρέπει να γίνονται στον χρόνο που πρέπει”, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση επέδειξε ολιγωρία με αποτέλεσμα να είναι ανύπαρκτη στην Ειδομένη και τα νησιά, από όπου πλέον αποχωρούν και όλες οι μεγάλες Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις.

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017