Στου κουφού την πόρτα πάρε την πόρτα και φύγε… | Mikrometoxos.gr

Στου κουφού την πόρτα πάρε την πόρτα και φύγε…

04.11.2015 19:03
ΣΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ[Ι]: Την ίση μεταχείριση Ελλήνων και ξένων επενδυτών στις αυξήσεις κεφαλαίου των τραπεζών ζητά ο Σύνδεσμος Χρηματιστών (ΣΜΕΧΑ), επισημαίνοντας ότι θα πρέπει να πάψουν να ισχύουν οι περιορισμοί που στην ουσία ακυρώνουν την παρουσία και τα επενδυτικά δικαιώματα των εγχώριων επενδυτών.
ΣΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ[ΙΙ]: Σε σημερινή συνέντευξη τύπου, ο ΣΜΕΧΑ ζήτησε την άρση των περιορισμών στη χρήση κεφαλαίων σε ότι αφορά τις χρηματιστηριακές συναλλαγές και τη δυνατότητα συμμετοχής των Ελλήνων επενδυτών, ώστε να μπορέσουν όλοι να έχουν ίσες ευκαιρίες συμμετοχής.
ΣΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ[ΙΙΙ]: Μεταξύ άλλων εκφράστηκε ξεκάθαρα το αίτημα των χρηματιστηριακών εταιρειών και των ιδιωτών επενδυτών να είναι παρόντες με ίσους όρους στις αυξήσεις κεφαλαίου.
Παράλληλα, ο ΣΜΕΧΑ επιβεβαίωσε το πάγιο αίτημα που διατυπώνει όλους τους τελευταίους μήνες ζητώντας την πλήρη απελευθέρωση συνολικά της χρηματιστηριακής αγοράς από τους περιορισμούς των capital controls. 
*Τα όσα αναγράφονται στη στήλη είναι προιόν δημοσιογραφικής έρευνας και δεν αποτελούν προτροπή αγοράς, πώλησης ή διακράτησης μετοχών

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017