Στον σφυγμό της κοινωνίας: Σχόλια αναγνωστών στις διάφορες ιστοσελίδες

Σχόλια

03/10/201508:50Σταγόνα σταγόνα δεν γεμίζει το βαρέλι της διαφθοράς ιδιαίτερα αν μετράμε τρεις αποκαλύψεις μετά από 15 χρόνια την στιγμή που γνωρίζουμε ότι δεν υπήρχε έργο και προμήθεια υλικών χωρίς μίζα. Όλα αυτά είναι για να μας κλείνουν τα μάτια και καλά ότι κάτι γίνεται διαφορετικό. ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΑΑΑΑ

———————-

Αυτά είναι καραγκιοζλίκια!!!
03/10/201500:36Σε μιά κοινωνία εύρωστη οικονομικά θάταν όλα τούτα υπέροχα……Να ακούω τώρα οτι ντεμεκ οι ανακριτές και με ομόφωνη απόφαση και κουρουφέξαλα……… Τώρα που πεινάει ο κόσμος η μόνη σωστή πολιτική είναι να γίνει απαλοτρίωση/κατάσχεση των περιουσιακών στοιχείων……Αυτοί που πιάστηκαν να πληρώσουν τα πενταπλά απ ότι κλέψανε……..Εδώ επανέρχονται οι επίορκοι του δημοσίου, που να γίνουν αυτά;….. Τι τους βάζουν φυλακή να τους ταίζουν κι απο πάνω;

Η καλύτερη τιμωρία είναι να τους τα πάρουν όλα……και να τους αφήσουν σήξυλους……και αυτούς και τα παιδιά τους…..ΟΛΑ όταν λέμε όλα εννούμε να μείνουν στο δρόμο…….Τώρα ξαφνικά έχουμε δημοκρατία. Τι δημοκρατία είναι αυτή να μη τιμωρεί τους κλέφτες; ……..Ο άλλος υπουργός οικονομικών έβγαλε έξω πεντακό με 9990 το κάθε τσέκ και δεν τιμωρήθηκε, ούτε του τα πάραν, ενώ ο λαός αυτοκτονεί……..Το όλο σκηνικό φωτογραφίζει την ρηγίλλης……..Κατάκλεψαν το κόσμο έβαλαν και τη κουτσή μαρία στο δημόσιο, κατέστρεψαν τη χώρα και ξαφνικά κόψανε τον Άδωνη για 6 λεπτά…….Το ερώτημα παραμένει, πως δεν χρεοκόπησε η ελλάδα πολύ πρωτύτερα……με τέτοια άτομα σε θέσεις κλειδιά……….

——————————–

03/10/201500:01καθότανε λέει και αυτή έξω από τον ανακριτή. Το λιγοτερο που θα μπορούσε να κάνει μετα από αυτά που έχει φάει και έχει γλεντήσει τόσα χρόνια. Έιχε άγχος αυτή ποτέ? Τράβαγε αυτά που τραβάμε εμείς κάθε μέρα? Πρόσεχε μην καταλήξεις κι εσύ σα τη Βίκυ Σταμάτη. Από το hello sto Korudallo!!!

—————

10/201521:46Αυτά παθαίνει οποιος χαλαει τις δουλειες των πανισχυρων αμερικανικων εταιρειων οπλων. Ο Λιακουνιακος κατηγορειται οτι εδωσε μιζες σε Τσοχατζο και Σμποκο για να προτιμησουν τα Σουηδικα ραντάρ αντι των Αμερικανικών, αυτοι δεχτηκαν και τωρα ειναι και οι τρεις μαζι στον Κορυδαλλο.

—————-