Σπάνιες φωτογραφίες από την φοιτητική ζωή της Hillary Rodham Clinton

Δείτε τη Χίλαρυ Κλίντον... φοιτήτρια! Σπάνιες εικόνες [photos]

Η αλήθεια είναι πως η υποψήφια για το Χρίσμα των Δημοκρατικών είναι βίος και πολιτεία. Ελάχιστοι ξέρουν πως υπήρξε «διαβόλι» στα παιδικά και φοιτητικά της χρόνια: Πως το έσκασε με μια παρέα και πήγανε στην Αλάσκα, πως παντρεύτηκε τον Μπιλ Κλίντον στο… σαλόνι του σπιτιού της, πως κήρυττε την αντίρρησή της στο γάμο που σκοτώνει τον έρωτα, και άλλα παρόμοια.

Η Χίλαρυ αποφοίτησε από το κολλέγιο θηλέων Wellesley College, ένα έγκριτο κολέγιο για σπουδές κλασικών τεχνών, που διαθέτει όλα όσα ονειρεύεται κανείς για τη φοιτητική του ζωή. Campus 500 500 στρεμμάτων με θέα σε ιδιωτική λίμνη, πεύκα και λιβάδια για μεσημεριανά πικνίκ.

Το ίδρυμα επικεντρώνεται στο να διαμορφώσει τις νεαρές κοπέλες σε ηγέτες, με σύνθημα, “Non Ministrari sed Ministrare”, δηλαδή «να μην σε υπηρετούν αλλά να υπηρετείς». Εκ του αποτελέσματος, το κολλέγιο πραγματοποιεί όσα υπόσχεται…

Το Reuters εξασφάλισε μέσα από το αρχείο του κολεγίου Wellesley σπάνιες εικόνες από τη φοιτητική ζωή της Hillary Rodham Clinton, τις οποίες σας παρουσιάζουμε.

© Wellesley College Archives/Handout via REUTERS