Σοκ στην Αυστραλία! Πύθωνας πήγε να πνίξει 6χρονο στο κρεβάτι του - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Σοκ στην Αυστραλία! Πύθωνας πήγε να πνίξει 6χρονο στο κρεβάτι του

24.02.2016 21:40

“Ζούγκλα” έγινε το Μακσβιλ της Νέας Νότιας Ουαλίας στην Αυστραλία, όταν μια μητέρα βίωσε τον απόλυτο τρόμο καθώς ξύπνησε μέσα στη νύχτα από τις φωνές του εξάχρονου γιου της. Η εικόνα ήταν συγκλονιστική για την γυναίκα που έτρεξε αμέσως στο δωμάτιο του παιδιού και έκπληκτη αντίκρισε έναν πύθωνα τριών μέτρων να έχει επιτεθεί στον εξάχρονο και να τον σφίγγει με όλη του τη δύναμη, προσπαθώντας να του προκαλέσει ασφυξία.

Το φίδι δεν ήταν κατοικίδιο, όπως αρχικά υπέθεσαν οι αρχές. Η Τάμμυ, όπως ονομάζεται η μητέρα του εξάχρονου, άρπαξε το φίδι και το τράβηξε από το λαιμό του γιου της. Το τεράστιο ερπετό σκότωσε ένας φίλος της οικογένειας, ο οποίος είχε ειδοποιήθεί και έσπευσε αμέσως.

Ο εξάχρονος Τάιλερ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Μάκσβιλ, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Τα σημάδια από την πάλη του με τον τριών μέτρων φίδι ήταν εμφανή στο πρόσωπό του.

Όπως εξήγησαν οι ειδικοί, λόγω των υψηλών θερμοκρασιών, τα φίδια αναζητούν πιο δροσερά μέρη ακόμη και μέσα σε σπίτια, ενώ δεν διστάζουν να γίνουν πιο επιθετικά, απ’ ότι συνήθως, απέναντι στους ανθρώπους.

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017