Μπορεί να πέρασε απαρατήρητο και εξαιτίας της κυριακάτικης δημοσιογραφικής ραστώνης αλλά η υποδοχή του Προκόπη Παυλόπουλου στη Σύρο ήταν το απόλυτο σοκ.

-Προκόπη φονιά, η νεολαία δεν ξεχνά-οι πολιτικές σας κοστίζουν ανθρώπινες ζωές…

Ο Προκόπης Παυλόπουλος είναι ένας ακόμη Πρόεδρος Δημοκρατίας ο οποίος βάζει ανερυθρίαστα πλάτη για να στηριχθεί η υπέρ του χυδαίου πελατειακού κράτους εφαρμογή των Μνημονίων.

Οτι ακριβώς έκανε και ο ανεκδιήγητος Κάρολος Παπούλιας ο οποίος πολεμούσε δήθεν τους Γερμανούς κατακτητές από τα 15 του χρόνια.

Η χυδαία καθεστωτική αντίληψη των κυβερνώντων της οδού Ηρώδου Αττικού εκφράζεται με το πρόδηλο και έκδηλο ενδιαφέρον τους για το φαύλο Δημόσιο-το πελατειακό κράτος στο οποίο στηρίζουν την υπάρξή τους.

Ο Προκόπης Παυλόπουλος αρχικά έκανε λόγο για την ανάγκη πρόσληψης νέων δημοσίων υπαλλήλων ενθυμούμενος την ένδοξη θητεία του στο υπ. Εσωτερικών σαν υπερυπουργός του Καραμανλή.

Λίγο αργότερα θα τον ακολουθούσε ο έτερος κρατιστής Βερναρδάκης ο οποίος μίλησε για 20.000 προσλήψεις δημοσίων υπαλλήλων και αυξήσεις στο 1,5 εκατομμύριο όσων υπηρετούν σήμερα στο Δημόσιο.

Tην ίδια στιγμή 1,5 εκατομμύριο άνεργοι του ιδιωτικού τομέα καίγονται ζωντανοί στην Κόλαση της Εξαθλίωσης.

Είναι ακριβώς αυτή η πρακτική της καθεστωτικής αντίληψης διακυβέρνησης όπου το κράτος είναι το κόμμα και οι δημόσιοι υπάλληλοι ταγμένοι να υπηρετούν τον Κιμ Γιονγκ Ουν.

Στο μεταξύ ο Παυλόπουλος δεν έχει αφήσει πόλη, κωμόπολη και ραχούλα που να μην έχει χειροτονηθεί Επίτιμος Δημότης.

Άλλαξε τα φώτα και στο θεσμό του Επίτιμου Δημότη.

Σε λίγο θα αρχίσει να γίνεται Επίτιμος Δημότης στις συνοικίες της Αττικής.

Στην Σύρο η οργή των φοιτητών δεν του επέτρεψε να ανακηρυχθεί Επίτιμος Δημότης στο Δημαρχείο και η εκδήλωση έγινε στο ξενοδοχείο.

Σύντομα θα τον ανακηρύσσουν Επίτιμο Δημότη σε σουίτες ξενοδοχείων θυσιάζοντας παρθένες των τοπικών κοινωνιών προς τιμή του Επίτιμου Δημότη Προκόπη.

Φυσικά να επιλέγεις- σαν τοπικός άρχοντας- να κάνεις τον Προκόπη Επίτιμο Δημότη, ο οποίος στο μεταξύ έχει ήδη ανακηρυχθεί Επίτιμος Δημότης σε καμμιά εκατοστή άλλους Δήμους, Κοινότητες και Ραχούλες της Επικράτειας, αποκαλύπτει πόσο βλαχοδήμαρχος είσαι και του λόγου σου.

Δηλαδή η Σύρος είχε λύσει όλα της τα προβλήματα κι αυτό που της απέμεινε ήταν να κάνει τον Πάκη, Επίτιμο Δημότη.

Αυτή η χώρα των τραχανοπλαγιάδων αρχόντων δεν παίζεται…