ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΕΘΙΜΟ ΣΤΗ Β.ΚΟΡΕΑ: Ο Κιμ Γιονγκ Ουν ψάχνει σε σχολεία για 13χρονες παρθένες -Τις θέλει για σκλάβες του σεξ | Mikrometoxos.gr

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΕΘΙΜΟ ΣΤΗ Β.ΚΟΡΕΑ: Ο Κιμ Γιονγκ Ουν ψάχνει σε σχολεία για 13χρονες παρθένες -Τις θέλει για σκλάβες του σεξ

29.04.2016 16:28

Δεν έχουν τέλος τα απαράδεκτα έθιμα που ξεπερνούν κάθε φαντασία στην Βόρειο Κορέα. Ο Κιμ Γιονγκ Ουν «ξαναχτυπά» και αυτή τη φορά δεν ασχολείται με τα πυρηνικά του εργοστάσια, αλλά επισκέπτεται σχολεία για έναν απίστευτο λόγο.

Μαθήτριες από διάφορα σχολεία της Βορείου Κορέας υποβάλλονται σε ιατρικές εξετάσεις με σκοπό να διαπιστωθεί αν όντως είναι παρθένες. Μερικές από τις μαθήτριες είναι μόλις 13 χρονών και θα αναγκαστούν να «διασκεδάζουν» τον Κιμ Γιονκγ Ουν και την παρέα του για όσο εκείνοι θέλουν.

Συγκεκριμένα οι άτυχες κοπέλες θα γίνουν σκλάβες του σεξ, παίρνοντας μέρος σε πάρτι με άφθονο αλκοόλ και σεξουαλικά παιχνίδια.

Όσες επιλεγούν, θα μένουν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο οποίο θα εκπαιδεύονται στο μασάζ, το τραγούδι και τον χορό.

Η «παράδοση» αυτή γίνεται από την περίοδο που ήταν διδάκτορας ο παππούς του Κιμ Γιόνγκ Ουν και συνεχίζεται μέχρι σήμερα.

Η ομάδα των κοριτσιών που θα διασκεδάζουν τον δικτάτορα θα λέγεται Gippeumjo, θα πρέπει να είναι όμορφες, ψηλές και… παρθένες.

Όταν μεγαλώσουν οι περισσότερες παντρεύονται στρατιωτικούς, καθώς με αυτόν τον τρόπο επιβραβεύονται οι άντρες για την πίστη τους προς την πατρίδα.

Φωτογραφίες: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017