Σοκαριστική έκρηξη σε εργαστήριο ναρκωτικών

Ένα συγκλονιστικό βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες και δείχνει μια ισχυρότατη έκρηξη σε ιατρικό εργαστήριο μαριχουάνας στο Νέο Μεξικό. Από την έκρηξη τραυματίστηκαν δύο άτομα, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα ξένα μέσα.

Το βίντεο έφερε στο φως το Τμήμα Περιβάλλοντος και καταγράφει ένα περιστατικό που συνέβη πέρυσι τον Ιούνιο. Οι ειδικοί προσπαθούν να εξάγουν πρώτη ύλη (THC) από τη μαριχουάνα για να παράξουν στη συνέχεια λάδι από κάνναβη. Ξαφνικά το δωμάτιο γίνεται παρανάλωμα του πυρός! Ενας από τους εργαζομένους προσπαθεί  να ανοίξει μια πόρτα για να βγουν γρήγορα όλοι από το δωμάτιο. Στη συνέχεια του βίντεο, φαίνεται ένας άλλος εργαζόμενος, να πηδά μέσα από τις φλόγες για να ξεφύγει! Και οι δύο άντρες ο Nicholas Montoya, 29 ετών και ο Aaron Smith, 28 ετών, υπέστησαν εγκαύματα τρίτου βαθμού.

Το εργαστήριο στην πόλη του Νέου Μεξικό Σάντα Φε έχει άδεια από το αμερικανικό κράτος, ανάμεσα σε χιλιάδες. Για την κακή εξέλιξη των πειραμάτων και την έκρηξη τιμωρήθηκε με πρόστιμο.