Σοκάρουν οι φήμες για την σχέση Μάρλον Μπράντο και Τζέιμς Ντιν

Θεωρούνται δυο από τις πλέον εμβληματικές μορφές του αμερικάνικου σινεμά και στο παρελθόν είχαν κάψει χιλιάδες κοριτσίστικες καρδιές στο πέρασμά τους. Όμως τώρα αποκαλύψεις που κυκλοφορούν σοκάρουν καθώς ένα νέο βιβλίο μιλά για την σχέση των δύο από τους πιο ωραίους άντρες του Χόλιγουντ διαχρονικά.

Ήταν ζευγάρι και είχαν μάλιστα σαδομαζοχιστική σεξουαλική σχέση, ισχυρίζονται οι Darwin Porter and Danforth Prince, συγγραφείς του βιβλίου «James Dean: Tomorrow Never Comes».
Οι δύο άντρες συναντώνταν συχνά, είχαν συνάψει σεξουαλικές σχέσεις, με διεστραμμένες μάλιστα πτυχές, κατά τις οποίες ο Τζέιμς Ντιν ζητούσε από τον Μπράντο να τον καίει με τσιγάρα, λέει το βιβλίο.

Σε άλλες περιπτώσεις, ο Μπράντο «υποχρέωνε» τον Ντιν να τον παρακολουθεί να κάνει σεξ με ξένους που συναντούσε τυχαία, ως μέρος ενός «mind game» που έπαιζαν οι δυο τους.

Ο σταρ του Χόλιγουντ ποτέ δεν ανταπέδωσε τον έρωτα του Τζέιμς Ντιν προς το πρόσωπό του, αλλά έπαιξε για μεγάλο διάστημα μαζί του, χρησιμοποιώντας τον ως εραστή. Το βιβλίο φιλοξενεί και μαρτυρίες φίλων, που λένε πως ο Ντιν ήταν το «σκυλάκι» του Μπράντο και πως περίμενε για ώρες κάτω από το σπίτι του, μήπως και τον καλέσει για σεξ.

Το βιβλίο έχει βασιστεί σε συζητήσεις με πηγές που ήταν κοντά και στους δύο άντρες και οι οποίες μιλούν για τα βαθιά μυστικά και των δύο. Η πρώτη τους συνάντηση ήταν το 1954, στα γυρίσματα της ταινίας «Ανατολικά της Εδέμ», όταν ο Ντιν πλησίασε τον Μπράντο, όντας ήδη ερωτευμένος μαζί του και του συστήθηκε ως «ο μεγαλύτερός του θαυμαστής».

«Πραγματικά πιστεύω ότι ο Ντιν ερωτεύτηκε τον Μπράντο. Εκείνος, δεν νομίζω πως τον αγάπησε ποτέ. Τον συνάντησα μόνο τρεις φορές και τις τρεις ήταν με τον Τζίμμι. Κατά την γνώμη μου, ο Μπράντο ήταν ερωτευμένος μόνο με τον Μπράντο» λέει στο βιβλίο ο συνθέτης Alec Wilder.