ΣΚΛΗΡΗ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑ ΜΕΡΙΔΑΣ ΟΠΑΔΩΝ «Αυτό είναι το τέλος τους!»

Σκληρή γραπτή δήλωση του Ιβάν Σαββίδη κατά των οπαδών του ΠΑΟΚ που συμμετείχαν στα επεισόδια του χθεσινού (1/10) αγώνα της Τούμπας με την Ντόρτμουντ για το Europa League, φιλοξενεί το σάιτ του δικεφάλου.

Ο ισχυρός άνδρας των ασπρόμαυρων, τονίζει ότι θα λάβει άμεσα μέτρα (αρχής γενομένης από το επικείμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό), χρησιμοποιώντας χαρακτηριστικά τη φράση «… αυτό είναι το τέλος για εκείνους».

Επίσης σημειώνει ξεκάθαρα ότι προτίθεται να τους αποβάλει από την Τούμπα ώστε οι υπόλοιποι οπαδοί του δικεφάλου να «… αισθάνονται» ασφαλείς».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ιβάν Σαββίδη:

«Μετά από μια ακόμη μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά του ΠΑΟΚ στο γήπεδο, θα ήθελα σήμερα να μπορώ μόνο να εκφράσω την περηφάνια μου γι’ αυτή την ομάδα. Θα ήθελα να έχω την ευκαιρία να νιώθω μόνο χαρά, τιμή, ανυπομονησία να δω ξανά αυτόν τον ΠΑΟΚ. Μετά από ένα -εν ριπή οφθαλμού- sold out, θα ήθελα να μπορώ να εκφράσω μόνο την ευγνωμοσύνη μου στους φιλάθλους μας, που υποστήριξαν υποδειγματικά την ομάδα στον αγώνα, που ανέχτηκαν τις προκλήσεις των αντιπάλων οπαδών, που έδειξαν ποιές είναι οι πραγματικές ΠΑΟΚτσήδικες αρχές και αξίες.

Δυστυχώς κάποιοι αυτοαποκαλούμενοι οπαδοί του ΠΑΟΚ, δεν μου δίνουν αυτή τη δυνατότητα. Ίσως δεν αισθάνονται ότι το αξίζω… Δυστυχώς, δεν είναι μόνον εναντίον μου και εναντίον του οράματός μου. Στέκονται απέναντι στην μεγάλη πλειοψηφία των ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ οπαδών του ΠΑΟΚ, απέναντι στην οικογένεια στην οποία ισχυρίζονται ότι συμμετέχουν. Αυτό είναι το τέλος για εκείνους. Έχουμε τα μέσα για να τους αποβάλουμε και λαμβάνουμε τα μηνύματα των αυθεντικών και σοβαρών οπαδών να προχωρήσουμε σ´ αυτή την αποστολή.

Τους θεωρούμε το ίδιο εχθρούς, όπως οποιονδήποτε άλλον προβοκάτορα εναντίον του ΠΑΟΚ. Από το ματς εναντίον του Ολυμπιακού θα δουν ένα άλλο πρόσωπο. Είναι μια υπόσχεσή μου προς τους πραγματικούς οπαδούς και φιλάθλους μας, ότι θα είναι περήφανοι μα και ασφαλείς στην Τούμπα. Και μέχρι σήμερα εκπληρώνω όλες τις υποσχέσεις μου.

Με τιμή, Ιβάν Σαββίδης»

[ Online ]