Σκληρή κριτική, πλάκα, σάτιρα και... ξεφωνητό - Κατακραυγή και ειρωνείες - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Σκληρή κριτική, πλάκα, σάτιρα και… ξεφωνητό – Κατακραυγή και ειρωνείες

14.09.2015 01:07

«Πάγωσε» ειδικά ο κόσμος της Αριστεράς με την αποκάλυψη ότι ο πρώην πρωθυπουργός επέλεξε δύο από τα πιο ακριβά σχολεία της χώρας για να πάνε τα παιδιά του – Διαβάστε πώς «υποδέχθηκαν» οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης την είδηση για την πρώτη μέρα του μεγαλύτερου υιου Τσίπρα στη Σχολή Χιλλ

«Πανικό» στο Διαδίκτυο προκάλεσε το ρεπορτάζ του «Πρώτου ΘΕΜΑτος» για την πρώτη μέρα του μεγαλύτερου γιου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, στο νηπιαγωγείο -και μάλιστα, όχι σε… όποιο κι όποιο, αλλά στο ιστορικό ιδιωτικό νηπιαγωγείο της Σχολής Χιλλ, στην Πλάκα.

Πρόκειται για ένα σχολείο, που θεωρείται εκ των κορυφαίων στην Ελλάδα σε ό,τι αφορά τα προνήπια, νήπια και τα παιδιά του δημοτικού. Η «Σχολή Χιλλ» είναι ιδιωτική και τα δίδακτρα για ένα νήπιο είναι της τάξης των 7.000 έως 11.000 ευρώ ετησίως.

Για την προετοιμασία του άλλου τέκνου του Αλέξη Τσίπρα και της Μπέτυς Μπαζιάνα φροντίζει ο επίσης ιδιωτικός παιδικός σταθμός «Αγκάλη», στη συνοικία της Πλάκας και αυτός, που κοστίζει επίσης 7.000 ευρώ.

Το γεγονός ότι ο κ. Τσίπρας και η σύζυγός του επέλεξαν ιδιωτικά εκπαιδευτήρια για τα τέκνα τους, την ώρα που, στα δημόσια σχολεία, οι ελλείψεις εκπαιδευτικών ανέρχονται σε δεκάδες χιλιάδες και το κουδούνι δεν χτύπησε σε πολλές περιοχές, ήταν αρκετά, για να «ρίξουν» το Διαδίκτυο, που αντιμετώπισε σατιρικά, χλευαστικά, αλλά και με χιούμορ την είδηση και τις φωτογραφίες της κυρίας Μπαζιάνα από την «πρώτη» του Τσίπρα τζούνιορ στο νηπιαγωγείο.

 

Ενδεικτικά, «σταχυολογούμε» ορισμένα από τα «tweets» που γράφτηκαν για το θέμα, τα οποία και εστίασαν, το καθένα με τον τρόπο του, στην αντίθεση «αριστερός πολιτικός/ιδιωτική εκπαίδευση».

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017