Σαουδάραβας, γνωστός οικογενειακός σύμβουλος, δημιούργησε βίντεο στο οποίο δίνει συμβουλές για το πώς δέρνουν σωστά μια γυναίκα! | Mikrometoxos.gr

Σαουδάραβας, γνωστός οικογενειακός σύμβουλος, δημιούργησε βίντεο στο οποίο δίνει συμβουλές για το πώς δέρνουν σωστά μια γυναίκα!

15.05.2016 04:32
Ένας σαουδάραβας, γνωστός οικογενειακός σύμβουλος, δημιούργησε βίντεο στο οποίο δίνει συμβουλές για το πώς δέρνουν σωστά μια γυναίκα!
Ο Khaled Al-Saqaby μιλώντας στην κάμερα, αναφέρει μεταξύ άλλων: “Γνωρίζω ότι το θέμα της πειθαρχίας στο σπίτι είναι ακανθώδες και ενέχει κινδύνους, αλλά με τη βοήθεια του Αλλάχ θα την διασχίσουμε αυτή τη γέφυρα με ασφάλεια”.
Το βίντεο γυρίστηκε πριν από μερικούς μήνες, στη συνέχεια μεταφράστηκε και δόθηκε στη δημοσιότητα από το Middle East Media Research Institute της Ουάσιγκτον. 
Όπως εξηγεί, ο στόχος του ξυλοδαρμού μιας γυναίκας “είναι να πειθαρχήσει, όχι για να βρει διέξοδο ο θυμός κάποιου” και σημειώνει ότι πρέπει να γίνεται όπως προβλέπεται από το Ισλάμ. Ο ίδιος προτείνει ότι δεν θα πρέπει το ξύλο να δίνεται με ράβδο ή αιχμηρό αντικείμενο “αλλά με την οδοντογλυφίδα ή το μαντήλι. Δεν χτυπάμε ποτέ στο κεφάλι. Ο άντρας δεν πρέπει να χρησιμοποιεί περιττή βία. Ο στόχος είναι να καταλάβει η γυναίκα το λάθος της”.
Πριν όμως τον ξυλοδαρμό, ο  Al-Saqaby συμβουλεύει τον σύζυγο να υπενθυμίζει στη γυναίκα του τα δικαιώματά της και τα καθήκοντά της, σύμφωνα με τον Αλάχ. Ακολούθως, προτείνει στον άντρα να αγνοήσει τη γυναίκα του στο κρεβάτι, με το να της γυρίσει τη πλάτη αλλά σημειώνει ότι ο άντρας δεν πρέπει να φεύγει από το σπίτι καθώς το θέμα είναι η πειθαρχία της γυναίκας και όχι να βγαίνουν τα άπλυτα στη φόρα. 
“Δυστυχώς ορισμένες γυναίκες, θέλουν να ζήσουν μια ισότιμη ζωή με τον άντρα τους. Αυτό είναι πολύ σοβαρό πρόβλημα”, λέει.  

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017