Σακελλαρίδης: Γελάω με το γάμο μου στη Νέα Υόρκη, αλλά έχει και όρια ο viral κιτρινισμός - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Σακελλαρίδης: Γελάω με το γάμο μου στη Νέα Υόρκη, αλλά έχει και όρια ο viral κιτρινισμός

01.02.2016 17:56

Οργισμένος φαίνεται πως είναι ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου της κυβέρνησης και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Γαβριήλ Σακελλαρίδης με τα δημοσιεύματα που αφορούν την προσωπική του ζωή. Ο κ. Σακελλαρίδης με ανάρτησή του στο Facebook γράφει για τον viral κιτρινισμό. 

Ο ψεύτικος γάμος που έγινε viral

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικές ημέρες έγινε viral μία “είδηση”, που έλεγε ότι πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ παντρεύτηκε στην Αμερική με γιο γνωστής οικογένειας. Τα δημοσιεύματα αρχικά δεν ανέφεραν ονόματα, ωστόσο φωτογράφιζαν τον κ. Σακελλαρίδη. Στη συνέχεια πολλά μπλοκ ανέφεραν και το όνομα του κ. Σακελλαρίδη, αλλά και το όνομα του ατόμου που υποτίθεται πως παντρεύτηκε.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Αντιλαμβάνομαι οτι υπάρχουν πολυ πιο σοβαρά θέματα που απασχολούν τον κόσμο, όμως υπάρχουν φορές που διαβάζεις πράγματα για τον εαυτό σου και ενώ στην αρχή γελάς, μετά αντιλαμβάνεσαι ότι κάτι πάει στραβά. Ενώ έχω επιλέξει να παραιτηθώ απο βουλευτής και να μην βγαίνω στα ΜΜΕ, διαβάζω ότι δουλεύω στο Λονδίνο, ότι κανω παρέα με ανθρώπους που δεν έχω γνωρίσει ποτέ και μία σειρά από άλλα μυθεύματα. Έπειτα βέβαια μαθαίνω οτι παντρεύομαι στη Νεα Υόρκη. Μεγαλεία! Και ενώ δεν αναφέρονται ονόματα, γίνονται περιγραφές με αμφίσημο τρόπο και από δίπλα αναλαμβάνουν εργασία μπλογκς και πλήθος “περίεργων” για τους οποίους είναι και αυτό μια κάποια ενασχόληση.

O viral κιτρινισμός με ενοχλεί πιο πολύ για τους γύρω μου. Ακομα και για αυτούς τους ανθρώπους που δεν έχω συναντήσει ποτέ μου. Δεν εχω ανάγκη να αποδείξω τπίοτα σε κανέναν και καμία -αναφορικά με την προσωπική μου ζωή- και για αυτό δεν μπαίνω στην ουσία των “κίτρινων” δημοσιευμάτων.

Δεν ανέχομαι όμως τη στοχοποίηση. Και περισσότερο όταν γίνεται με έναν τέτοιο τρόπο ώστε να εξάπτει τα ένστικτα του “φιλοθεάμονος κοινού”. Βορά στα θηρία της αρένας δεν έγινα και ούτε θα γίνω προς τέρψη όσων επικροτούν και όσων αποδοκιμάζουν. Όμως αλήθεια ποια είναι τα όρια κάποιων και μέχρι πού μπορούν να φτάσουν; Δεν θεωρώ ότι ο Τύπος πρέπει να αντιμετωπίζεται με αγωγές, αφού η βιομηχανία αγωγών είναι πλήγμα στην ελευθεροτυπία. Όμως ο επινοημένος κιτρινισμός δεν είναι δημοσιογραφία, οπότε ενίοτε τα όρια μπορεί να τα θέτει και η δικαιοσύνη».

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017