Π.Μαυρίκος: Η σύζυγος κατέθεσε μήνυση για ανθρωποκτονία από πρόθεση - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Π.Μαυρίκος: Η σύζυγος κατέθεσε μήνυση για ανθρωποκτονία από πρόθεση

11.06.2016 10:07

Μήνυση κατά αγνώστων για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατέθεσε η σύζυγος του Παναγιώτη Μαυρίκου, μετά το τραγικό δυστύχημα στην Αττική οδό.

Σε γραπτή ανακοίνωση του δικηγόρου Αλέξη Κούγια, σημειώνεται ότι η σύζυγος του εκδότη κατέθεσε την αναφορά στο τμήμα ασφαλείας της κατοικίας της.

«Στη μηνυτήρια αναφορά  ορίζονται ως τεχνικοί μας σύμβουλοι ο Νικόλαος Διαμαντής υποστράτηγος πυροσβεστικού σώματος, ειδικός σε θέματα διερεύνησης εμπρησμών και ο Γ. Ραυτογιάννης, βαλλιστικός-εξεταστής ιχνών εργαλείων», αναφέρει η ανακοίνωση και προσθέτει:

Ο λόγος που υπεβλήθη η ως άνω αναφορά είναι ότι η οικογένεια του εκλιπόντος με αυτόν τον τρόπο και με τους τεχνικούς της συμβούλους, επιθυμεί να βοηθήσει τους διορισθέντες από την ελληνική αστυνομία πραγματογνώμονες, ώστε να διεκπεραιωθεί ταχύτατα η πραγματογνωμοσύνη και σε συνδυασμό με τις ειδικές γνώσεις τους να εκδοθεί ένα πλήρες και αναμφισβήτητο πόρισμα»

Η Αστυνομία αναμένει τώρα τα αποτελέσματα της πραγματογνωμοσύνης που ξεκίνησε από κρατικό εμπειρογνώμονα στο αυτοκίνητο του εκδότη. Τα όποια ευρήματα προκύψουν εκτιμάται ότι θα αποτελέσουν το κλειδί για τη διαλεύκανση των συνθηκών κάτω από τις οποίες ξέσπασε η μοιραία πυρκαγιά στο Cayenne.

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017