Π. Καμμένος: Οι δημοσιογράφοι που συμμετείχαν στα σεμινάρια του ΔΝΤ θα λογοδοτήσουν για εγκλήματα - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Π. Καμμένος: Οι δημοσιογράφοι που συμμετείχαν στα σεμινάρια του ΔΝΤ θα λογοδοτήσουν για εγκλήματα

17.06.2016 15:11

του Γιάννη Μητάκη

Απόπειρα εξαπάτησης της κοινής γνώμης ή… αφέλεια; Σε κάθε περίπτωση ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος επαναφέρει την αντιμνημονιακή ρητορική χαρακτηρίζοντας ως φυσικούς αυτουργούς βαρύτατων εγκλημάτων δημοσιογράφους που συνεργάστηκαν με την τρόικα.

Προειδοποιεί μάλιστα πως «πολύ σύντομα θα κληθούν για λογοδοσία».

Την ίδια ώρα αποφεύγει να τοποθετηθεί για το μνημόνιο που ψήφισε και υλοποιεί η δική του κυβέρνηση.

Η αντίδραση του υπουργού ήρθε μετά από ερώτηση σχετική με παλαιότερες καταγγελίες περί συμμετοχής ελλήνων δημοσιογράφων σε σεμινάρια από το ΔΝΤ και την τρόικα.

Συγκεκριμένα ο κ. Καμμένος υπενθυμίζει την «αποκάλυψη» του πρώην εκπροσώπου της χώρας στο ΔΝΤ Παναγιώτη Ρουμελιώτη σύμφωνα με την οποία το Ταμείο «εκπαίδευε σε σεμινάρια Έλληνες δημοσιογράφους» ενώ προσθέτει πως «εφημερίδες έχουν δημοσιεύσει ονόματα πολύ γνωστών δημοσιογράφων που όπως αναφέρουν πληρώθηκαν από το ΔΝΤ για την χειραγώγηση της ελληνικής κοινής γνώμης».

«Σας διαβεβαιώνω ότι εκείνοι που προπαγάνδιζαν και σπίλωναν υπολείψεις είναι οι ίδιοι που μέχρι σήμερα διαβάλλουν αυτούς που δεν συντάχθηκαν με τα συμφέροντα που υπηρετούν ενώ παράλληλα κάνουν καριέρα πλουτίζοντας παράνομα» συνεχίζει ο κ. Καμμένος για να επισημάνει «αυτοί πολύ σύντομα θα λογοδοτήσουν ως φυσικοί αυτουργοί των εγκλημάτων που διέπραξαν και συνεχίζουν να διαπράττουν μαζί όμως με τους κρυπτόμενους ανήθικους συναυτουργούς τους»

1606kamm.jpg

1606kamm1.jpg

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017