Π. Αγγελόπουλος: «Οι ίδιοι λένε για το σερί που δέχθηκαν» - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Π. Αγγελόπουλος: «Οι ίδιοι λένε για το σερί που δέχθηκαν»

27.05.2016 00:04

Έτσι απάντησε στις διαμαρτυρίες του Παναθηναϊκού περί διαιτησίας ο εκ των ιδιοκτητών του Ολυμπιακού

Κάθε λόγο για να είναι ικανοποιημένος είχε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος βλέποντας τον Ολυμπιακό να κάνει μία σημαντική ανατροπή την Πέμπτη (26/5) κόντρα στον Παναθηναϊκό και ταυτόχρονα να φέρνει… τούμπα τη σειρά και να προηγείται πλέον με 2-1 στις νίκες.

Ο εκ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ ξεκαθάρισε μεταξύ άλλων πως δεν γίνεται να υπάρχει συζήτηση για τη διαιτησία και πως επιθυμία των Πειραιωτών είναι να μην αλλάξει μέρα ο τέταρτος αγώνας στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Εμείς παίξαμε φοβερή άμυνα όταν βρεθήκαμε πίσω με 7 πόντους. Παίξαμε άμυνα, με πάθος, ο Βασίλης πήρε μπροστά και όλη ομάδα έκανε τρομερή ανατροπή σε όλη τη σειρά. Είναι μεγάλη ανατροπή όταν χάνεις το πρώτο ματς και μετά κάνεις δύο σερί νίκες. Αυτή είναι η ομορφιά των τελικών».

Για το μπάσκετ που παίζεται στους τελικούς: «Το μπάσκετ που βλέπουμε είναι ωραίο. Αυτό συμβαίνει ίσως γιατί ύστερα από χρόνια δεν καταφέραμε να περάσομε στους οκτώ της Ευρώπης. Υπήρχε περισσότερο χρόνος για προετοιμασία. Η ομάδα έδειξε όμως ότι είναι έτοιμη. Δεν μπήκαν τα τρίποντα στο ΟΑΚΑ πιστεύω και θα ήταν πιο εύκολη η νίκη εκεί μέσα».

Για τη συμπεριφορά του κόσμου των δύο ομάδων στους τελικούς: «Για τον κόσμο του Παναθηναϊκού δεν μπορώ να μιλήσω, γιατί δεν ήμουν στο ΟΑΚΑ. Από τον κόσμο του Ολυμπιακού είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από τη συμπεριφορά τους και στην ήττα και τη νίκη. Δεν άκουσα τίποτα υβριστικά σοβαρά και ο κόσμος επικεντρώνεται στο μπάσκετ».

Για τον Πρίντεζη: «Στα δύο πρώτα ματς ήταν συγκλονιστικός. Σήμερα κουράστηκε και τραυματίστηκε. Έβαλε βέβαια ένα κρίσιμο σουτ την ώρα που κάνουμε το comeback. Αλλά, δεν είναι μόνο ο Πρίντεζης, είναι κι άλλοι παίκτες, όπως ο Βασίλης. Είναι όλη η ομάδα».

Για τη διαιτησία: «Πάμε να παίξουμε ένα τέταρτο τελικό και οι διαιτητές είναι ήδη γνωστοί. Ελπίζω να επικεντρωθούμε στο μπάσκετ, όπως έχει γίνει κατά μέσο όρο στα τρία παιχνίδια, ανεξάρτητα τι έχει πει ο Παναθηναϊκός. Όταν οι ίδιοι λένε για το σερί που δέχθηκαν, τι να πω εγώ;».

Για το αν θα πάει με τον Γιώργο Αγγελόπουλο στο ΟΑΚΑ: «Τώρα, πρέπει να πάμε να ξεκουραστούμε γιατί η ημέρα είχε πολύ άγχος. Να δούμε τι ώρα θα είναι το ματς και βλέπουμε. Εμείς θέλουμε να γίνει την Κυριακή το ματς όπως είναι εξ αρχής ορισμένο».

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017