Πόλεμος Ψυχάρη – Τσίπρα, και το σκάνδαλο με τις παρακολουθήσεις - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Πόλεμος Ψυχάρη – Τσίπρα, και το σκάνδαλο με τις παρακολουθήσεις

07.12.2015 08:29

Μετωπικό χαρακτήρα λαμβάνει η σύγκρουση της κυβέρνησης με τον Σταύρο Ψυχάρη.

Η πρωτοβουλία του κ. Αθανασίου να ζητήσει από τη Βουλή τον έλεγχο του πόθεν έσχες του ιδιοκτήτη του ΔΟΛ σε συνδυασμό με την εντολή για άνοιγμα των λογαριασμών του, έχει πυροδοτήσει μια άγρια σύγκρουση η οποία θα εκφραστεί και σε δημοσιογραφικό επίπεδο.

Η “απάντηση” αναμένεται να έρθει πολύ σύντομα από τον ΔΟΛ αφού στελέχη του Συγκροτήματος μιλούν ανοιχτά για παράκεντρα εξουσίας τα οποία επιχειρούν να θέσουν σε κατάσταση δικαστικής ομηρίας, εκδότες και καναλάρχες.

Την ίδια στιγμή στην Μιχαλακοπούλου μιλούν ευθέως για κυβερνητικούς κοριούς που παρακολουθούν εκδότες και δημοσιογράφους.

Στο Μαξίμου παριστάνουν τους αδιάφορους για το ενδεχόμενο να βρεθούν μπροστά σε καταιγιστικές αποκαλύψεις οι οποίες ενδέχεται να πνίξουν στην μπόχα και τη δυσωδία τη δημόσια ζωή, αποδομώντας παράλληλα και την κυβέρνηση.

Κορυφαία κυβερνητικά στελέχη μιλούν για πόλεμο που έχει αρχίσει με τους βαρόνους της διαπλοκής και ο οποίος δεν πρόκειται να σταματήσει αν δεν διερευνηθούν δικαστικά όλες οι ανοιχτές υποθέσεις όπως τα δάνεια των συγκροτημάτων και των καναλιών αλλά και τα πόθεν έσχες των εκδοτών.

Βέβαια υπάρχουν και κάποιες φωνές στην κυβέρνηση που συνιστούν ψυχραιμία, αλλά στην παρούσα φάση δεν ακούγονται γιατί κυριαρχούν αυτοί που επιδιώκουν μια μετωπική σύγκρουση με το λεγόμενο παλιό πολιτικό σύστημα.

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017