Πόλεμος μέχρις εσχάτων ΔΟΛ και Μαξίμου – Η απάντηση Παπαγγελόπουλου στο “Βήμα” | Mikrometoxos.gr

Πόλεμος μέχρις εσχάτων ΔΟΛ και Μαξίμου – Η απάντηση Παπαγγελόπουλου στο “Βήμα”

05.03.2016 22:53
Ανακοίνωση εξέδωσε ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, για δημοσίευμα της εφ. «Το Βήμα» που δημοσιοποίησε καταγγελία της εισαγγελέως εφετών Γεωργίας Τσατάνη για παρέμβαση του ίδιου με αφορμή την υπόθεση της MIG.
Συγκεκριμένα, η ίδια αναφέρει ότι της τηλεφώνησε ο υπουργός λέγοντάς της: “Να επιστρέψεις τη δικογραφία εις την Εισαγγελέα Εγκλημάτων Διαφθοράς, την οποία παρανόμως αφαίρεσες για να ευνοήσεις εμπλεκόμενα πρόσωπα…”
Η κα. Τσατάνη, σύμφωνα με αναφορά της, καταγγέλλει ότι ο κ. Παπαγγελόπουλος της είπε κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής συνομιλίας ότι «έχω στα χέρια μου ένα απόστημα που θα σκάσει σε βάρος μου και για να κάνω Χριστούγεννα με την οικογένειά μου….».
Παπαγγελόπουλος: Η διαπλοκή ψυχορραγεί και παραληρεί
«Η διαπλοκή ψυχορραγεί και παραληρεί. Λίγο πριν το τέλος του παιχνιδιού για αυτήν παίζει τα ρέστα της. Η κα Τσατάνη παραδέχεται στην ανακοίνωση της ότι με επισκέφθηκε στο γραφείο μου, με δική της πρωτοβουλία. Εντυπωσιακά αστείο είναι ότι σαν αιτία επικαλείται της επίσκεψης της δηλώσεις που δεν είχα κάνει ακόμα, αλλά έκανα 15 μέρες μετά τη συνάντηση μας. Η αλήθεια είναι ότι με επισκέφθηκε για την συμβουλεύσω και να τη βοηθήσω.
Ενεργώντας πάντα θεσμικά έχω στείλει επιστολή στον Πρόεδρο της Βουλής κ. Νικόλαο Βούτση για να τον ενημερώσω και να ενημερωθούν στη συνέχεια και οι βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου. Με την επιστολή αυτή απαντάω σε όσα ισχυρίζεται η κα Τσατάνη.
Την Δευτέρα, που θα δημοσιοποιηθεί η επιστολή, θα βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματα του».

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017