Πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού σε αρκετές περιοχές της ανατολικής χώρας | Mikrometoxos.gr

Πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού σε αρκετές περιοχές της ανατολικής χώρας

28.09.2015 01:45
Πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού σε αρκετές περιοχές της ανατολικής χώρας

Πώς θα διαμορφωθεί το σκηνικό του καιρού μέχρι και την Τρίτη

Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015 από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), πρόσκαιρη επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός σε αρκετές περιοχές της ανατολικής χώρας.

Πιο αναλυτικά:

1. Απόψε Κυριακή (27-09-2015) ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στην Κρήτη, την Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.

2. Αύριο Δευτέρα (28-09-2015) ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στην Κεντρική Μακεδονία (κυρίως από τη Χαλκιδική και ανατολικότερα), την Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου, την Κρήτη και πιθανόν πρόσκαιρα στις Κυκλάδες (κυρίως τις ανατολικές), τα Δωδεκάνησα και τις Σποράδες. Αργά τη νύχτα στα νότια τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.

3. Την Τρίτη (29-09-2015) στην Κεντρική Μακεδονία (από τη Χαλκιδική και ανατολικότερα), την Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη κατά περιόδους θα σημειώνονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες. Πιθανόν μέχρι το βραδύ τα φαινόμενα να επηρεάσουν και τις Σποράδες, τα νησιά του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου και τη Βόρεια Εύβοια.

Μέσα από το weather.gr, το πληρέστερο site για τον καιρό, μπορείτε να μάθετε από την προηγούμενη μέρα, μέσα από χάρτες και ηχητικό, τον καιρό στην πόλη σας.

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017