Πρόεδρος γερμανών βιομηχάνων: «Είναι προφανές ότι ο έλληνας υπουργός θεωρεί πολύ σοβαρότερη υπόθεση το κάπνισμα από το να ακούσει την ομιλία μου» - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Πρόεδρος γερμανών βιομηχάνων: «Είναι προφανές ότι ο έλληνας υπουργός θεωρεί πολύ σοβαρότερη υπόθεση το κάπνισμα από το να ακούσει την ομιλία μου»

06.06.2016 00:02

Το τσιγάρο κάνει κακό και στις επενδύσεις

Το τσιγάρο κάνει κακό και στις επενδύσεις
Στην αφρόκρεμα του επιχειρηματικού κόσμου της Γερμανίας ήταν προσκεκλημένος ο υπουργός Ανάπτυξης Γ. Σταθάκης (φωτογραφία) και όταν πας σε τέτοια εκδήλωση, πας αφενός καλά προετοιμασμένος και αφετέρου εγκαταλείπεις κάποιες «κακές συνήθειες» που έχουν πολλοί στην Ελλάδα.

Γιατί σε αυτό το επιχειρηματικό φόρουμ – πρώτης τάξεως ευκαιρία για επενδυτικές βολιδοσκοπήσεις – συμμετείχαν βιομήχανοι, επιχειρηματίες, τραπεζίτες, ξένα funds κ.τ.λ. Επρόκειτο μάλιστα να μιλήσει και ο πρόεδρος των γερμανών βιομηχάνων, ο ισχυρότερος στη Γερμανία (με μεγαλύτερη παρεμβατικότητα και ισχύ ακόμη και από την κυρία Μέρκελ).

nnn

Μου λένε λοιπόν ότι ο κ. Σταθάκης έκανε μια ομιλία («προκάλεσε πολλά χασμουρητά στην αίθουσα», όπως μου το περιέγραψαν επί λέξει), αλλά δεν φαινόταν ότι τον πολυαπασχολούσε. Τελείωσε την ομιλία του, δεν εισέπραξε ούτε ένα χειροκρότημα και βγήκε έξω από την αίθουσα για να… καπνίσει. Είναι γνωστό ότι ο κ. Σταθάκης καπνίζει ακόμη και στις ατελείωτες συζητήσεις με τους τροϊκανούς.
Δημιούργησαν στο ξενοδοχείο ειδικό χώρο για να μπορεί να απολαμβάνει το τσιγαράκι του ή το πουράκι του. Ελα όμως που αμέσως μετά θα έπαιρνε τον λόγο ο πρόεδρος των γερμανών βιομηχάνων, ο οποίος άρχισε την ομιλία του ως εξής: «Είναι προφανές ότι ο έλληνας υπουργός θεωρεί πολύ σοβαρότερη υπόθεση το κάπνισμα από το να ακούσει την ομιλία μου».
Εδώ έπεσε χειροκρότημα και βεβαίως οι πάντες στην αίθουσα σταμάτησαν και το… χασμουρητό. Κάτι τέτοια βλέπει οΝίκος Παππάς και ζητεί επιμόνως να τον αντικαταστήσει στο υπουργείο Ανάπτυξης.

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017