Προς σύγκρουση ο ΔΟΛ με την Κυβέρνηση - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Προς σύγκρουση ο ΔΟΛ με την Κυβέρνηση

03.12.2015 14:29
Τα “Νέα” στο κύριο τους άρθρο κάνουν προσωπική επίθεση στον Πρωθυπουργό κατηγορώντας τον πως “προαναγγέλλει την κρίση της Δικαιοσύνης για υποθέσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη και για τις οποίες ουδείς, σε μια δημοκρατία, εκφέρει γνώμη – πόσω μάλλον αυτός που έχει την εξουσία – και μάλιστα δημοσίως”.
 Αφορμή και αιτία η κατάθεση του Σταύρου Ψυχάρη στους οικονομικούς εισαγγελείς, για τα δάνεια του ΔΟΛ, στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργείται , με βάση το σχετικό πόρισμα της Τράπεζας της Ελλάδας για τους όρους που χρηματοδοτήθηκαν τα ΜΜΕ από τα τραπεζικά ιδρύματα.
“Πρόκειται για τη δεύτερη φορά, σε δύο μήνες, που η κυβέρνηση προαναγγέλλει διώξεις. Την πρώτη φορά η πρόβλεψη είχε επιβεβαιωθεί μέσα σε λίγες ώρες” αναφέρει το κύριο άρθρο των “Νέων”.

Ο Πρωθυπουργός από την πλευρά του στην Κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας για ένα αποσταθεροποιημένο μιντιακό σύστημα «που ξεψυχά και βρυχάται γιατί επιτέλους σε αυτόν τον τόπο πάμε να βάλουμε τάξη και η δικαιοσύνη άρχισε ελέγχους για τα δάνειά τους στις τράπεζες». «Δεν υπάρχει περίπτωση να παρέμβουμε στο έργο της δικαιοσύνης για να προστατεύσουμε κανέναν», συμπλήρωσε.

typologies.gr

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017