Ποτάμι: Η κυβέρνηση θα είναι υπεύθυνη για τις ανεξέλεγκτες καταστάσεις που θα ακολουθήσουν αν συνεχίσει το μακάριο ύπνο της

Σε ανακοίνωσή του, το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη, αναφέρει πως: «Προειδοποιούμε την κυβέρνηση ότι αν συνεχίσουν τον μακάριο ύπνο τους και δεν αντιδράσουν, θα είναι υπεύθυνοι για τις ανεξέλεγκτες καταστάσεις που θα ακολουθήσουν» ενώ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για το προσφυγικό μετά και τα επεισόδια που συνέβησαν την Κυριακή στην Ειδομένη.
«Οι ακραίοι κάθε πλευράς, παράλληλα με τις μαφίες κάθε είδους, θα συνεχίσουν να χρησιμοποιούν την Ειδομένη ως το σκηνικό μιας αποκρουστικής παράστασης που όμως τους αφήνει κέρδη. Θύματα σε κάθε περίπτωση είναι οι κάτοικοι της περιοχής αλλά και οι πρόσφυγες που πλιατσικολογούν οι μαφίες» συνεχίζει η ανακοίνωση του Ποταμιού.

Τονίζει ότι «η Ειδομένη και ο Πειραιάς πρέπει να πάψουν να “διαφημίζονται” στις ευρωπαϊκές εφημερίδες ως “οι φαβέλες της Ευρώπης”» και καλεί τον Αλέξη Τσίπρα «να αλλάξει επιτέλους θεωρία». «Τα προβλήματα όταν δεν τα λύνεις δεν αμβλύνονται όπως νομίζει, αντιθέτως σαπίζουν και επεκτείνονται» καταλήγει στην ανακοίνωσή του το Ποτάμι.