Πολύ σημαντικές σε διοικητικό επίπεδο που θα φέρουν ντόμινο εξελίξεων στην ομάδα του Πειραιά

Πολύ σημαντικές αλλαγές έρχονται στον Ολυμπιακό. Πολύ σημαντικές σε διοικητικό επίπεδο που θα φέρουν ντόμινο εξελίξεων στην ομάδα του Πειραιά.

Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννης Βρέντζος, αποχωρεί από τους Eρυθρόλευκους. Μετά από αρκετά χρόνια στο τιμόνι της διοίκησης των Πειραιωτών, ο Γιάννης Βρέντζος αποχωρεί για την …Αγγλία!

Φεύγει από τον Πειραιά και οδεύει προς το Νότιγχαμ! Ο Γιάννης Βρέντζος αναλαμβάνει CEO στη Νότιγχαμ Φόρεστ και θα ανακοινωθεί μόλις επισημοποιηθεί από τη βρετανική επιτροπή ανταγωνισμού, η συμφωνία του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον αγγλικό σύλλογο.

Η απόφαση είναι ειλημμένη και όπως μαθαίνουμε ήδη ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει αναζητήσει και έχει βρει τον αντικαταστάτη του Γιάννη Βρέντζου για να τρέξει διοικητικά τον Ολυμπιακό. Εντός των προσεχών ημερών θα ανακοινωθεί το νέο «αφεντικό» της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, αυτό όμως θα γίνει μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας για την εξαγορά του 82% του αγγλικού συλλόγου από τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Παράλληλα, με την αλλαγή στα διοικητικά της ΠΑΕ Ολυμπιακός θα υπάρξουν και άλλες αλλαγές με την προσθήκη στο διοικητικό συμβούλιο 2-3 νέων προσώπων που θα επιλέξει ο Βαγγέλης Μαρινάκης ώστε να δημιουργηθεί μια νέα ομάδα στελεχών που θα μπορούν να βοηθήσουν στην αναδιοργάνωση της ΠΑΕ σε όλα τα επίπεδα.

Πηγή:sportdog.gr

– See more at: http://www.football-land.gr/2016/06/apochorisi-vomva-apo-ton-olimpiako/#sthash.jQlfMCjR.dpuf