«ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ…ΤΩΡΑ» – Μοσκοβισί: Ο Τσίπρας υπέστη «μετάλλαξη»-Θα δώσουμε 3 δισ.

«ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ…ΤΩΡΑ»

Μοσκοβισί: Ο Τσίπρας υπέστη «μετάλλαξη»-Θα δώσουμε 3 δισ.

Για «μετάλλαξη» του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, μίλησε ο Ευρωπαίος Επίτροπος Οικονομικών, Πιέρ Μοσκοβισί στον γαλλικό ραδιοφωνικό σταθμό Europe 1, υπογραμμίζοντας ότι πλέον η συνεργασία με την ελληνική κυβέρνηση είναι πολύ καλή και πως θα εκταμιευτούν 3 δισ. ευρώ για την χώρα μας.

«Ο Αλέξης Τσίπρας υπέστη μια αλλαγή, μια μετάλλαξη. Σήμερα, η συνεργασία με την ελληνική κυβέρνηση είναι πολύ καλή» δήλωσε ο Π. Μοσκοβισί, συμπληρώνοντας ότι η Ελλάδα έχει υλοποιήσει μια σειρά από μεταρρυθμίσεις και πως η Κομισιόν θα εκταμιεύσει το ποσό που υπολείπεται, ύψους 3 δισ. ευρώ.

Στη συνέχεια -τόνισε- θα αξιολογηθεί το πρόγραμμα, ενώ το Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο θα εξεταστούν τα ζητήματα της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών και του ελληνικού χρέους.

Όπως υποστήριξε ο ευρωπαίος επίτροπος, το ελληνικό πρόγραμμα βρίσκεται σε καλό δρόμο «από τη στιγμή που ο καθένας εκπληρώνει το ρόλο του, που σημαίνει συνέχιση των αναγκαίων για την ανάπτυξη μεταρρυθμίσεων  από την ελληνική κυβέρνηση και εποικοδομητική στάση από τους εταίρους της».