Πολιτικός 90 ετών παντρεύεται τον... 40χρόνο σύντροφό του - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Πολιτικός 90 ετών παντρεύεται τον… 40χρόνο σύντροφό του

25.04.2016 13:34

Ο πρώην γερουσιαστής των ΗΠΑ, Harris Wofford από την Πενσιλβάνια, ανακοίνωσε χθες ότι αναμένεται να νυμφευτεί έναν άντρα, 50 χρόνια μικρότερό του, περίπου 20 χρόνια μετά το θάνατο της συζύγου του, αναφέρουν οι New York Times.

 

Ο δημοκρατικός Wofford, ο οποίος υπήρξε και σύμβουλος του Τζον Κένεντι και του Μάρτιν Λούθερ Κίνγκ jr, ανακοίνωσε το γάμο του με τον 40χρονο Matthew Charlton, σε ανακοίνωσε στους NYTimes.

«Πολύ συχνά, η κοινωνία μας αναζητά να βάλει ταμπέλες στους ανθρώπους, ονομάζοντας τους ως στρέιτ, γκέι ή κάτι ανάμεσα”, έγραψε Wofford. “Δεν βάζω τον εαυτό μου σε κάποια κατηγορία με βάση το φύλο των ατόμων που αγαπώ. Είχα μισό αιώνα γάμου με μια υπέροχη γυναίκα, και τώρα είμαι τυχερός για δεύτερη φορά που βρήκα και πάλι την  ευτυχία”,

Η σύζυγος του Wofford, Claire απεβίωσε το 1996, έπειτα από μάχη που έδινε με τη λευχαιμία. “Υποθέτω πως ήμουν πολύ μεγάλος για να αναζητήσω ή να περιμένω για κάποιο άλλο ρομάντζο”, έγραψε ο ίδιος αναφορικά με το θάνατο της συζύγου του.
Ο Wofford, γνώρισε τον Charlton όταν ο τελευταίος ήταν 25 ετών, σε μια παραλία στη Φλόριντα. “Αμέσως νιώσαμε τη χημεία, και καθώς κυλούσε ο χρόνος, συνειδητοποιήσαμε ότι ο δεσμός μας γινόταν αγάπη… Εκτός από την Clare, δεν είχα ποτέ δει την αγάπη να ανθίζει έτσι”.

ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ usay.gr ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK!

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017