Ξεσπά ο Τζιτζικώστας: Δεν θα τους περάσει! Λίγοι και βολεμένοι δεν θέλουν την αλλαγή μέσα στη ΝΔ

«Λίγοι και βολεμένοι δεν θέλουν την αλλαγή μέσα στη Νέα Δημοκρατία, αλλά αυτό δεν θα τους περάσει», τονίζει με δηλώσεις του ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας.

Ο κ. Τζιτζικώστας τόνισε επίσης πως «η ιδεολογία του κόμματος πολλές φορές παρέκλινε και καταπατήθηκε κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησής της» ενώ αναφερόμενος στις Περιφερειακές εκλογές υπογράμμισε: «Δεν μου γύρισε η Νέα Δημοκρατία την πλάτη στις περιφερειακές εκλογές, τα συστήματα που έχει μέσα και είχε εκείνη την εποχή, και αυτά θέλω να σπάσω».

«Από την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου η ΝΔ θα έχει πρόεδρο και δεν θα χρειαστεί η επανάληψη της εκλογικής διαδικασίας», σημείωσε ο κ. Τζιτζικώστας.

Παράλληλα αποκάλυψε ότι αν εκλεγεί πρόεδρος του κόμματος θα προβεί άμεσα σε εξορθολογισμό των δαπανών και θα δημοσιοποιήσει όλα τα στοιχεία για τα οικονομικά του κόμματος. «Δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξουμε ΑΦΜ και να φορτώσουμε τα χρέη στους Έλληνες πολίτες» επισήμανε χαρακτηριστικά.

Τέλος σημείωσε πως «Η χώρα χρειάζεται μια ισχυρή αντιπολίτευση και είμαι αποφασισμένος να τα αλλάξω όλα στη ΝΔ» ενώ πρόσθεσε: «Ο Αλέξης Τσίπρας είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος και λαϊκιστής ηγέτης, δεν πρόκειται να συνεργαστώ μαζί του σε καμία περίπτωση».